24. august 2008

Måtte jo blogge litt igjenJa litt får jeg gjort denne helgen:) OL er ferdig i dag så jeg må vel se avslutningscermoni:) Mye glitter og stas har norge fått, så vi kan vel være fornøyde med et vel overstått OL.
Jeg har fått satt frem alle strikkebøkerne mine og ikke minst alle blade og fikk jo nesten sjokk da jeg så hvor mye jeg har, men det er sikkert flere derute i blogverden som har mere enn meg:)

Slik ser det ut under salongbordet mitt. Der har jeg alle de siste prosjekter som er igang. Fikk ryddet litt der igår:)


Sokkerne som fjordheim har bestillt er igang. Strikker Campfiresokker da den er utrolig elastisk og det virker som den sitter godt på foten. Blir vel ferdig med dem i løpet av et par dager:)

Ellers har jeg jo satt igang med Emilia votten og etter å ha tatt opp flere ganger da jeg skulle begynne med mønstret, er jeg endelig igang..Idag må jeg få ryddet i kjøkkenskuffer... Det er så mye rot.. Hos meg er det ikke bare en kjøkkenskuf som er beregnet til rot, men akkurat idag så synes jeg det roter i allesamen:) Må også tilstå at jeg skal kjøpe garn imorgen. hi hi hi. Har så lyst på en helt vanlig genser i striper av blå farger...hi hi enda et prosjekt:) Gleder meg til garnbutikken åpner kl 10:) gjett om jeg skal stå på døren da:) :)
Ha en riktig fin og herlig søndag:) :)

2 kommentarer:

 1. Det ser ut til at du har alle muligheter til en god søndag med mange koselige prosjekter på gang!Jakka ble veldig fin.En fortsatt god søndag til deg også!

  SvarSlett
 2. Hei Dorthe

  Endelig fekk eg tid til å titte inn her, og så fin blogg du har fått deg.
  Jakka di vart nå fin uten bånd og den, så den må du vera stolt over.
  Takk for koslig kommentar her.
  Ha ein fin kveld og kos deg med strikkinga.

  SvarSlett