14. september 2008

Allerede gått en uke

Ja da er det søndag og tid for en liten oppdatering. Østerdalsvotten er ferdig. Strikke dem ferdig i går kveld. Må innrømme jeg ikke orket strikke mønster på tommelen,men synes det er greit med en grå tommel.


Eller er jo nr 2 par sokker til fjordheim igang:) Og genseren kommer seg. Jeg har fortsatt mye på pinnene.

Det ser ut som om at hælen er blå, men den er svart.... Litt dårlig bilde.
Kjøpte erica i fredags og nå tror jeg det ser greit ut til høsten.. Regner med jeg ikke kan holde det i live hele vinteren uanset. Idag blir det litt rydding. Liker egentlig å få gjort det om søndagen for nå har jeg bestem at jeg ikke skal fly rundt å vaske hele uke. Er jo hjemme om dagen og har nok av tid til strikking osv. Er bakut i alle klubbenen jeg er medlem i. Den siste uke har det gått veldig tregt...
Ha en riktig fin søndag allesammen. Her er det fint vær og det ser ut som sola kommer, men det er ganske kjølig.

3 kommentarer:

  1. Hei. problemet med å være heime hele tida er at en jo kan gjøre det i morgen. Det er i hvert fall slik her. Men har jeg det travelt så får jeg gjort mye. Men det ser nå ut som du får unna deg litt av hvert.
    Det var is på bakruta på bilen i dag da jeg skulle heim fra nattevakt. Så den kalde årstida er like om hjørnet.Sola var fremme der oppe, men her er den ikke det enda. Håper den kommer. Har bestemt oss for grilling i ettermiddag.
    Ha en riktig god dag :)

    SvarSlett
  2. Flink du er. Synes vottene ble fine. Du produserer masse har jeg sett, skulle ønske jeg var like rask

    SvarSlett