7. september 2008

Søndag og solen skinner!Ja da er det søndag og jeg får vel komme med en liten oppdatering. Mye halvferdig fra denne kanten men jeg får vel sette inn et bilde med litt av det jeg har laget denne sommer.. ikke alt er med. Mangler jo jaka som jeg har drevet med og er veldig fornøyd med. Mye sokker:):):) og en heklet veske da:)Et par ferdige sokker til Fjordheim, mangler bare å feste tråde. Et begynt på et par til og er snart ved hælen.
Er begynt å strikke votter igjen. Må trene litt på det nå da jeg er blitt medlem av votteklubben hos projo.
Det skal ifølge boka bli Østerdalsvotten... vi får nå se hvor mye votter det bli, men har lyst å bli ferdig med dem:)Genseren min blir virkelig fin. Er utrolig fornøyd med mønsteret. Fine farger og fine kombinasjoner. Gleder meg til å få den ferdig:)
Som dere ser blir det en søndag med en del aktiviteter og arbeidsledig blir jeg ikke foreløpig.. Har så lyst på å begynne med sjalet fra sjalsklubben, men jeg må få litt annet ferdig først.. nytter ikke begynne på mere nå:)

3 kommentarer:

 1. Her var det mange flotte prosjekter. Du har jammen vært aktiv. Men som du selv sier. Det nytter ikke å starte med flere prosjekter før en er ferdig med noen av dem som ligger. Jeg er faktisk blitt veldig flink til å gjøre tingene ferdig FØR jeg starter på noe nytt ellers blir det bare liggende masse som er uferdig.

  SvarSlett
 2. For en produksjon!!
  Du har vært flittig i sommer :)!

  SvarSlett
 3. Wow du har virkelig jobba, flotte ting :D

  SvarSlett