30. november 2008

1 søndag i advent


Igår og i natt har det snødd ganske kraftig så jeg tror ikke vi får mangle på julesnø. Da er det 1 søndag i advent og tid for en liten oppdatering om hva jeg holder på med.
Det er veldig pent ute og ingen fare med julestemning.

Ellers har jeg tidlig denne morgen laget en stor omgang vafler. Her har det vært ungdommer i natt og da er det koselig å kunne ha litt godt til dem når de står opp engang ut over dagen....


Da var det oppdateringen på håndarbeide.. Jeg har kun 2 ting igang nå..helt utrolig kun 2 ting. Eller 3 fordi jeg har et bestillingsarbeide på et broderi, men iallefall så er det et enkelt sjal av evilla garn og et par mønsterstrikkete sokker. Så arbeidsledig er jeg ikke.. Må begynne tenke julegaver også. Prøver å la være med å stresse så mye i år.. man rekker alt uanset.

8 kommentarer:

 1. ååååå vaflene smakte utmerket.hadde ikke spist frokost så det var godt å få nystekte hihihi,,,du er så flink med hendene og deter like kjekt å titte inn hos deg ..nydeligt snevær dere har,,,og du er godt skodd med vinter tøy,,,de er heldige de om kjenner deg for da mangle nokk ingen varmt vinterstrikk....

  SvarSlett
 2. Sokkene du holder på med blir kjempefine, og det er fine farger på Evilla sjalet du strikker. Jeg synes enkle sjal er flotte.
  Vafler ja, de ser fristende ut :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine sokker du strikker, og ellers masse flott i bloggen din. Takk for titten

  SvarSlett
 4. Ja du står på. Stadig nye strikkeprosjekter.
  Var innom Kremmeren her en dag. Og der var det mange flotte ting du har laget. Håper det blir solgt noe.
  Jeg har også stekt vafler i dag.
  Fikk beskjed i formiddag om at vi fikk besøk litt utpå dagen. Og da er det greit med litt vafler.
  Ha ei flott uke :)

  SvarSlett
 5. Vafflene ser gode ut. Kjempefine sokker. Jeg skal bruke kun garn jeg har på lager til lappeteppealongen. Så det blir spennende å se hva jeg får ut av det. Må kanskje supplere litt på slutten. Gleder meg. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 6. Glemte å si at jeg har en utfordring til degpå bloggen min.

  SvarSlett
 7. Deilig med vafler så det satte de nok stor pris på!

  SvarSlett
 8. Sokkene ser kjempe flotte ut, sjalet blir nok nydeligt :D

  SvarSlett