26. desember 2008

2 juledag


ja da er juleaften overstått og det er tid for blogging igjen:) Har jo holdt på med litt da inninellom.
Jeg heklet noen bestemorsfirkanter og har fått satt sammen noen til litt små duker og jeg har heklet en brikke(oppskrift fra Drops julekalender).


denne brikker er enkel å hekle og den var enkel å gjøre større. Ha heklet noen flere omganger enn det som sto i oppskriften:)

Jeg har også begynt på et sjal.. Opskriften fikk jeg av frida.. Det er snart ferdig så bilde kommer:)
Ellers må jeg bare vise frem en nydelig julegave jeg fikk.. Kan nesten ikke sette bort dette nissepar når julen er slutt så jeg må nok finne et helårssted til dem:)


Fikk alt om håndarbeid rett før jul og det var denne fine kjolen da... synes den er kjempestilig og har veldig lyst å strikke den. Kanskje det skal være et av prosjekterne i 2009.. tenkte jeg skulle gå inn på nettsiderne og ta en titt og sjekke ut hva garnet koster:) Ja det er mye man har slyt til å strikke. Nå skal jeg ha sjalet ferdig og begynne på lappeteppealongen hos projo. Innimellom dette brodere jeg julekalender for raglan.. Kan ikke si jeg er arbeidsledig:)3 kommentarer:

  1. Ønsker deg ei fortsatt god jul. Her var det mye fint. Koselege nisser.

    SvarSlett
  2. Ja her var det mye fint, utrolig hva du rekker å gjøre! ha en fortsatt fin jul!

    SvarSlett
  3. Så nydelig duk du har heklet. Nisseparet du fikk i gave var virkelig flotte. Ja, nesten synd å pakke bort noe så fint.

    SvarSlett