15. mars 2009

Litt lesestoff og strikking
Ja litt gærn må jeg være, men jeg falt over denne boka på biblioteket og den er på 1000 sider. Jeg har en svakhet for store bøker, men denne har vist fått enorm fin kritikk så jeg er begynt å spise meg inn i den og foreløpig henger jeg med:) Et par breezze sokker til er på pinnene så jeg har nok å gjøre. Men nå er vafflerne stekt ferdig og jeg er ferdig med denne megaoppdatering for denne gang. Håper dere har hatt en fin tur og ta med dere en vaffel. Ønsker alle en super fin søndag og en god start på en ny uke imorgen:)

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Kikka på sokkene dine - så lurt nå mot våren å strikke sånne ankelsokker. Og nam... fikk lyst på vafler, så jeg tar med takk imot en:-)
  Ha en fin søndag til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Ser ut som ei super bok, med mange hyggelige lesetimer foran deg. Breeze sokkene ser helt supre ut, tror jammen jeg har liggende mønster til dem jeg også. Mariusgenseren din ble flott da, jeg holder på med kofta jeg og skal nå begynne med mønsteret på bolen.
  Godt at det ble vafler på deg, det står ei ferdig røre her også for jeg måtte lage vafler i går jeg da - resten blir til kvelds. Ha en riktig så fin søndag videre - kos deg med strikkinga av sokker og godt lesestoff.

  SvarSlett
 3. Hej Dorthe.
  Der er ingen sne i Danmark overhoved, men du har meget sne. Her er det snart forår alt pibler op af jorden.
  Du elsker tykke bøger. Jeg er ved at læse "Jordens Søjler" den er meget tyk.
  God søndag....

  SvarSlett
 4. Jeg tok en vaffel, jeg- mens jeg leste meg nedover i bloggen din. Mye fint her. Jeg er periode- leser og i disse periodene sluker jeg også sånne mursteiner. Men nå har jeg altså håndarbeid øverst på lista, så lesinga får vente... Takk for titten- og vaffel`n! Ha en fin dag, hilsen Elin

  SvarSlett
 5. Du verden som du har stått på.
  Forstår ikke helt at du kikker inn til meg for inspirasjon til helgepynting. Her blir det gjort veldig lite for tiden. Men jeg håper på fint vær og litt inspirasjon til å sette igang med husvask i uka som kommer, for det trenges.
  Kunne tenke meg etpar slike sokker til sommeren.
  Ønsker deg ei flott uke :)

  SvarSlett
 6. Den boken har jeg snust litt på og. Du får si i fra om den er verdt alle lesetimene. Kose meg med vaffel og mye fint på bloggen din. :)

  SvarSlett
 7. Jeg elsker sånne mursteinsbøker jeg også, da varer de en stund! Litt plundrete å lese på senga noen ganger men.. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Du har vunnet. Kom innom bloggen min. Klem

  SvarSlett