11. mars 2009

Oppdatering på håndarbeidsfronten

Dette innlegg blir uten bilder frem til helgen. Mariusgenseren min er nesten ferdig. Mangler bare mønster opp på det siste erme, Og da er det montering( som jeg hater) Men det må jo gjøres om det skal bli noen genser. Sittet i dag med broderi til Raglan( Har et håp om ferdigstillelse etter påske) Har noen kluter igang inn i mellem.. Alt dette kommer det bilder av til helgen. Har lyst å strikke dette sjalet
Tror jeg må gi opp det sjalet som var i klubben denne gangen. Kan ikke se. Kanskje jeg prøver forstørre det opp eller venter til jeg får nye briller....... vist på tide ja... eller kjøper meg en lupe hi hi hi.. Ja ja det er vel slik når man ikke lengere er 20 år:)
Ha en super fin kveld og resten av uka:)
Var på biblioteket idag og lånte meg litt bøker så nå gleder jeg meg til sengetid:):) Skal komme med noen bilder av bøker også.

6 kommentarer:

 1. Da gleder vi oss til å få se bilder:-) Høres ut som du er flittig, da - selv om øynene ikke er helt de samme. Måtte selv nettopp få meg nye briller:-S
  Ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 2. Ja briller er vikti, jeg hadde ikke klart meg uten. Er det noe jeg kan hjelpe deg med på sjalmønsteret så si ifra! Gleder meg til å se Mariusen!!

  SvarSlett
 3. Jammen står du på med strikkepinnene. Godt å ha nok innearbeid nå. En kan jo alltids gå ut en tur, men det er jo så mye snø over alt at en nesten ikke kommer fram. Ved Rema var det fælt i kveld. Hele parkeringen er nesten en stor vanndamm.
  Ønsker deg en flott torsdag :)

  SvarSlett
 4. Forresten.
  Kjøpte meg nettopp nye briller, Og det var ingen billig fornøyelse. Angrer på at jeg ikke reiste til Gjøvik. Ser ut som de aventerer bamme type briller der til en mye lavere pris.

  SvarSlett
 5. Forresten.
  Kjøpte meg nettopp nye briller, Og det var ingen billig fornøyelse. Angrer på at jeg ikke reiste til Gjøvik. Ser ut som de aventerer samme type briller der til en mye lavere pris.

  SvarSlett
 6. Det var et nydeleg sjal. Blir kjekt å sjå bilete. Kos deg vidare med Mariusen:)

  SvarSlett