3. april 2009

I strikkekurven akkurat nå

Jeg har jo fått fiske dilla og nå begynner det å bli en hel stim:) Dette kan man bli hektet på. Så jeg strikker fisker og nå har jeg vel 25, men det er langt igjen:)
I den andre kurven har jeg sjalet fra projo. Butterfly. Men det er ikke noe tv arbeid, men skal snart komme med en oppdatering på det:) Håper dere alle får en riktig fin fin påske.

5 kommentarer:

 1. Her har du mykje kjekk påskehobby. Kos deg og ha ei fin påske:)

  SvarSlett
 2. Så flotte blomster du har pyntet med til påske.
  Var innom rimi å fikk med meg siste gule rosebuketten de hadde. Forstår hvorfor den låg igjen. Hadde bare sju hele roser. To var knekt og den siste var der ikke i det hele tatt. Litt kjedlig, men jeg hadde ikke tid til å studere de. tok den bare med i full fart.
  Har vært på bruktbutikken i hele dag, og så var jeg og ei til på bedehuset og ryddet, vasket og pyntet til møte på søndag.
  ja du er virkelig klar for påsken med både lesestoff, nybakst, og ikke minst, strikketøy.
  Her har den siste uka vært litt travel med flere ekstra vakter. Så alt jeg skulle gjøre heime til påske er ikke blitt gjort. Men har jo fått pyntet litt. Mer noe av den pyntet havnet jo på bedehuset i dag. Så nå er det litt mindre her. Ja, ja, den kommer jo igjen på søndag ettermiddag. Og det er jo mye igjen av påsken enda da.
  Nei nå får jeg gi meg. Har visst noen gaver som skulle bært pakket inn. Hadde håpet å få de som skal sendes i postkassen i morgen. Men vet ikke om jeg orker å reise meg før jeg skal i sengen.
  Ønsker deg ei flott palmehelg :)
  Velkommen på møte.

  SvarSlett
 3. Det gjelder å være godt utrustet - strikkepinner +++ er viktig oppakning for en vellykket påske, uansett vær!

  SvarSlett
 4. Innom og kikker litt:-) Og ønsker deg en god fiske-påske! Har lyst å strikke fisker jeg også, kanskje det var svaret på hvordan jeg skal minke garnlageret?

  SvarSlett
 5. Blir virkelig spennede å se sjalet ditt ferdig. Jeg syntes garnet var så lekkert.

  Fiskene dine er bare helt herlige.

  SvarSlett