2. juli 2009

Enda et par sokker er ferdige:)

Jeg har strikket et par sokker som hetter Ampersand. Det er en gratis oppskrift som du finne her
Fant den da jeg kjøpte ulmus mønsteret. Litt vanslig å se mønsteret i dette garnet, men det er rett og vrange masker kombinert med å øke og felle.
Greie sokker å strikke. Litt varmt mellem henderne i denne varmen. Må innrømme jeg gleder meg til et par regnbyger. Nå har det vært så varmt at det nesten ikke er til å holde ut.

7 kommentarer:

 1. Så fine sokker. Håper det kommer litt regn før du smelter bort.

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker du har strikket. Pen blåfarge.

  SvarSlett
 3. Flotte sokker, og takk for link til fin side med mange fine gratisoppslrifter. Har lagret noen av dem. Det blir vel kjøligere en gang og mer aktivitet på strikkefronten. Akkurat nå går strikkepinnene tregt syns jeg. Fortsatt god sommer forhåpentligvis med litt avkjølende og forfriskende regnbyger snart!

  SvarSlett
 4. Hei, Dorthe!
  Jeg har kikket på noen sider i bloggen din, og ser at du har blogget mye lengre tid enn meg!
  Og du har strikket en masse forskjellig!
  Og så oppdaget jeg nettopp at du følger meg! Det var morsomt, jeg føler meg beæret! Håper du finner noe du liker hos meg!
  Ha det fint! Jeg kommer innom senere!

  SvarSlett
 5. Det var flotte sokker du har strikket:-) Ja, det er varmt for tiden, og kjenner jeg også lengter etter litt mindre varmegrader nå. Blir liksom ikke helt i form sånn som det er nå... Men sokker strikker jeg allikevel, dog går det ikke så fort lenger.
  Nydelige kluter med nydelige farger i innlegget under - grei strikk for varme dager:-)
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 6. Flotte sokker du har strikket.

  SvarSlett
 7. Herlige sokker og rålekkert sjal du har tryllet fram! Her var det mye fint å se! Ønsker deg en fortsatt fin og varm sommer...

  SvarSlett