31. oktober 2009

Tøfler.

Jeg har strikket tøfler denne uken og har snart to par til ferdig. Veldig lette tøfler og morsomme å strikke. En fin måte og bruke restegarn på. Skal ha de siste ferdig i helgen. Innimellem hekler jeg julehjerter også. Imorgen er det 1 november så det nærmer seg messa. Har en del som må presses og ordnes med, men jeg begynner på det en ukes tid før messa. Det skal vist bli dårlig vær de neste dagene så da er det godt man har noe å gjøre inne.

14 kommentarer:

 1. Takk for koseleg kommentar. Her er det visst fleire som er kreative! Smarte tøfler, og eg likte godt sjalet som du har strikka i grått. Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 2. Det var flotte tøffler for meg så de vanskelig ut.Du lager mye fint og ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 3. Hvor er de bare super flotte.:) God weekend:)

  SvarSlett
 4. Spennende, de ble jo flotte! Fint å få brukt opp litt garn da!

  SvarSlett
 5. Du verden så fart du har på strikkepinnene da. Det blir nok mye å selge på julemessa du skal på. Tøflene er veldig fine.

  SvarSlett
 6. Flott - rødt og grått setter meg i skikkelig julestemnning!

  Ønsker deg en rolig Halloween-aften;-)

  Klem fra Spurven

  SvarSlett
 7. Ja visst snør der. Desverre sier nå jeg. Syns det var fint i går med et tynt lag, men mest frostrim. Liker barfrosten best.
  Men dette rår en ikke over. Godt å kunne ha noe å glede seg til. Jul er ei flott tid.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar inne hos meg; Det er godt å bli sett av dere som er på besøk - spesielt på denne Allehelgens dag.

  Da er det godt å ha noen som setter pris på deg.

  God søndag!

  SvarSlett
 9. Flotte tøfler. Så flink du er. Nydelig sjal du har strikket også.

  SvarSlett
 10. heisann , joda hjemme igjen og oppe av dyna . Det var en flott tur ,men slitsom , jeg er så støl pga massai skoene , De bruker muskler som vist har vært i dvale siden i sommer . Da er jeg flink til å bruke sandalene . Så mye fint du strikker , har du mønster på de tøffler , jeg har rester i bøtter og skal ha noe med til julemessa her ute , men jeg skal ikke selge som deg bare ha med noe de kan selge for nå er denne kommunen fattig , og vi må drifte huset selv . Sammen med de eldre og de hadikappa , som har god nok råd og bruker huset mer en oss men bidrar ikke med noe . Typisk , de skal bare ha. Rampe osv , men bidra...
  Jaja prøver skive litt fra turen men de fleste bildene er på en minnne pinne jeg ikke får overført , lånte et kamera .
  KLem på du. Frida

  SvarSlett
 11. Så flotte tøfler du har laga og elles mykje fint her hos deg!! Ha ei god handarbeidsveke:))

  SvarSlett
 12. strikke strikke strikke , jeg hører melodien til putti putto plott bare at han skulle finne skjegget mens du har funnet pinnene, Er du med på kina gaven eller bare skrevet feil sted , dumt putt deg i trekkposen om du ikke skal ha ;o)JEg flat av som følger og ,la meg tilø igjen , ser ut som jeg har falt av hos deg ogs¨å bare den gamle siden som sier den er stengt;O(
  KLem på du og ikke få strikke skuldere

  SvarSlett
 13. Så flotte tøfler du har laget. Jeg har nettopp bestilt mønster og garn til noe lignende - eller kanskje det er samme :-) Lykke til på messe!

  SvarSlett
 14. De var fine.De røde ble veldig fine.Var innom garnbutikken vår i dag og skulle kjøpe garnpakken til sånne tøfler. Jeg skulle strikke de i julegave til min bestemor og svigermor.Men selvsagt var de fri og jeg som fikk pakke fra Atelje Margaretha i forrige uke.At jeg ikke bestilte de der!:-(Ja ja får se hva det blir til nu da!Lykke til på messa.

  SvarSlett