13. desember 2009

kalenderskjerf.

Ja da her går det i kalenderskjerf om dagen og det er like spennende hver morgen og se hvilket mønster som ligger ute. Er på tur og i dag er det mønster nr 13. Ikke lett og ta bilder av dette nå, og jeg gleder meg til når det skal blokkes. Blir kjempefint og er nødvendig på disse trakte. Idag er det minus 12 og vi har snø. Riktig vintervær.

7 kommentarer:

 1. Ja i dag våknet jeg tidlig. Gjør ofte det. Men noen ganger sovener jeg igjen. Det gikk ikke i dag. Så da stod jeg opp før seks. Har vært våken siden halv fem. Alt for tidlig. Så det spørs hvordan det går på jobb i kveld.
  Har fått laget lussekatter. Dei er klar til å stekes nå.
  Har også fått laget litt på en julegave jeg holder på med. Og strøket noen duker. Det er egentlig godt å komme seg opp og i aktivitet.
  Det skjerfet er bare nydelig. Kan godt forstå at det er spennende. Genseren blir jo flott.
  Ja pinnekjøtt har jeg spist hver jul hele livet, unntatt et år da vi var hos min bror med familie. Dei liker ikke pinnekjøtt.
  Det er julematene her i huset.
  Har ribbe minst en dag ellers i jula.
  Ønsker deg en riktig god dag :)

  SvarSlett
 2. Skjerfet du og mange flere strikker på er jo bare så flott, lurer på om jeg skulle ha skrevet ut mønsteret til senere bruk jeg også.
  Gleder meg til å se fanagenseren helt ferdig for det er ett fint mønster.
  Ha en fin 3.søndag i advent, og jeg gleder meg til minusgrader og snø - for det har vi ikke her for tiden dessverre.

  SvarSlett
 3. Åååå det blir eit kjempeflott skjerf, har veldig lyst til å strikke det eg og men tida strekk ikkje til:)) Ha ein fin kveld!!

  SvarSlett
 4. Skjerfet ditt blir så fint.Har startet jeg også men har bare strikket ferdig dag 3.Nå har jeg pakket det bort for det er så mye annet jeg må strikke først,men håper og komme igang igjen til våren.

  SvarSlett
 5. Hei
  Gratulerer, du vant skjerfet, kan du gi meg adr så du får det til jul. Gratulerer med skjerfet som jeg angere jeg ikke kjøpte 2 av;O) F,

  SvarSlett
 6. Så fint det blir, Dorthe!
  Ja, jeg gelder meg også til å få blokket mitt, da blir mønsteret mere synlig også. Og så gleder jeg meg til å ta det i bruk, hvis jeg ikke bestemmer at det skal bli gave da...
  Ha en flott dag i morra!

  SvarSlett
 7. Virkelig flott skjerf! Har ikke fått med meg dette med mønster og kalender, forsøker neste år. Regner med det er på hobbyboden kalenderen har ligget.

  SvarSlett