29. januar 2010

Det går sin gang med ermet.

Det går sin gang med ermet . Er kommet litt lengere enn på bildet her. Må ha denne jakka ferdig før OL alongen hos projo. Hekler jo disse fisker, men må legge det litt til side nå og få disse ermer ferdige.

9 kommentarer:

 1. Hei, Dorthe!
  Jeg er imponert! Her sitter du og hekler fisker til den store gullmedalje, og så tar du til med en jakke også, med mønsterstrikking!

  SvarSlett
 2. Det blir en flott jakke, men du verden så mye mønster du må strikke... Men med din fart blir du helt sikkert ferdig til OL starter:-)
  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 3. Lekkert mønster,gleder meg til å se denne jakken ferdig. God helg

  SvarSlett
 4. Dette ser ut til å bli en kjempe fin jakke!!

  SvarSlett
 5. Nydeleg! Blir kjekt å sjå den ferdig :)

  SvarSlett
 6. Det er så flotte farger på den jakken din. Blir like fristet hver gang du legger ut nye bilder... Orkideer er herlige blomster, de tåler det mest og holder lenge. God helg.

  SvarSlett
 7. Jeg liker godt orkideer. Sikkert fordi dei tåler en del. Har lett for å ta livet av litt blomster. I hvertfall dei som skal ha en del stell og vann. Her må dei klare seg selv, omtrent. Den jakken blir fin. Sikkert ikke lenge før den er ferdig ser det ut for.
  Jo noen dager får jeg nå gjort litt. Men dei dagene jeg først er på trening og så jobb, ja da får jeg ikke gjort noe heime. Så da er jeg bare nødt for å få opp farten dei dagene jeg er heime og har muligheten for å gjøre litt. Men jeg må ha noen bloggpauser innimellom.
  Nå har jeg laget pizzadeig. Når den er hevet blir det å lage to-tre store pizzaer. Men to store gutter pluss en på besøk, går det unna.
  Kos deg med strikkingen
  Ønsker deg en god kveld :)

  SvarSlett
 8. Hei, stakk innim og fant mye koselig strikking her på bloggen din, jeg legger meg til som følger hvis det er greit..

  SvarSlett
 9. Denne blir flott!!! Bøyer meg i støvet over at du strikker så mye mønster, og med så mange forskjellige farger!!!
  Ha en flott søndag, hilsen Elin

  SvarSlett