21. mars 2010

Garnlageret mitt.HMMM Ja dette er litt flaut, men dette er et utdrag av hva som gjemmer seg rundt i huset mitt. Det er garn ialle kroker og jeg har enda to poser som jeg kunne ta bilde av.
Jeg har lappetuss, bomulsgarn, falk, mohair, senja og diverse annet. Trøster meg med at noen samler på frimerker og andre på garn.
Burde jo få laget noe av dette... men er det noen ute der som akkurat står og mangler et nøste av et eller annet så er det bare og si i fra.

12 kommentarer:

 1. Er det ikke deilig da å ha så mye forskjellig garn. Det var mye flotte farger. Kos deg med lageret ditt og trøst deg med at det helt sikkert ikke kommer til å bli mindre. Slik er det med meg iallfall.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 2. Så mye flott garn...du er modig som tørr å ta bilde og legge ut...hihihi ;o) Er i sammen situasjon...men tror jeg holder det "hemmelig" ;o)) Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 3. Ja jeg lurer litt på hvordan du får plass til alt. Du har jo ikke så stor plass. Men det er vel slik at en får alltid plass til det en vil ha plass til.
  Flott sommertopp. Ja du får nok laget litt mer av noe av alt det andre garnet også.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 4. Det er så deilig å se at det er flere av oss ;-) Jeg samler både på garn og stoff og begynner å få et aldri så lite lagringsproblem! Ha en fin søndag videre :-)

  SvarSlett
 5. Jammen har du mye fint garn. Flotte farger. Slik er med oss som er så glad i garn. Tenker du finner noe og bruke det til. Ha en fin søndag ettermiddag.

  SvarSlett
 6. Så flott at også andre har garnlager:-) Men jeg hadde ikke turt å vise fram mitt, det er blitt ganske så kjempestort i det siste... Hmmmm..må kanskje gjøre alvor av kjøpestopp snart:-)
  Flott sommertopp du har strikket, det er lekkert med hvitt på sommeren:-)
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 7. Så mye pent du har strikket!! En som strikker så mye og er så dyktig må da unne seg et lite garnlager! Kanskje det ligger litt inspirasjon i å titte på de fristende garn nøstene?? Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 8. Du har mange vakre skatte i dine gjemmer:-)!!

  Kos deg med garnet ditt, du - og tenk på alt det vakre som faktisk vokser ut av ditt lager..!

  Det er godt å se at det er flere som har lager, synes jeg også. Finnes mye spennende rundt omkring i poser, kasser, skuffer og nederst i skapet under klærne som henger - det er mitt favorittgjemmested..

  Kos deg!

  SvarSlett
 9. Tjihi.. er det ikke merkelig, hvor kommer alt i fra sier jeg bare..Kjekt å ha, får aldri nok av garn, servietter, perler, trådsneller, strikkepinner, lim, kakeformer, stoff, ark og scrappesaker..... Ha en kreativ påske. :D

  SvarSlett
 10. Hei igjen.
  Ble det noe handel på deg i dag?
  Ja det er ganske enkelt å lage dei knekkebrødene.
  her er ei oppskrift

  KNEKKEBRØD
  2 dl grov sammalt kveite, Jeg bruker spelt
  2 dl lettkokte havregryn
  2 dl havrekli
  2 dl sesamfrø
  2 dl solsikkekjerner
  1 dl linfrø
  1 dl kruskakli
  2 ts salt
  7 dl vatn

  Set steikeomnen på 180 grader. Bland alle ingrediensane i ein bolle og lat det svelje i nokre minutt. Smør deretter massen utover to bakebrett dekka med bakepapir. Set knekkebrøda i omnen i ti minutt før du tek dei ut og rutar opp passe knekkebrød med ein pizzarulle. Set knekkebrøda tilbake i omnen og steik i 30 minutt. Senk deretter temperaturen til 100 grader, legg knekkebrøda over på rist (utan bakepapiret) og tørk dei i 30-60 min med ovnsdøra open. Dei skal vere heilt tørre når dei er ferdige.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 11. Herlig. Her er det bare å strikke i vei!

  SvarSlett
 12. hi.hi.. vier nok flere som er i samme båt !

  SvarSlett