16. mai 2010

Da har jeg rundet de 45..

Ja jeg er vist blitt bortskjemt i dag på bursdagen min. Hatt middag og kaffebesøk så nå tenkte jeg det var tid og vise frem alle de fine ting jeg har fått.
Sønnen min hadde kjøpt pedalbøtte til meg og det var tiltrengt. Velkommen stenen har jeg ønsket meg en stund og englen synes jeg er herlig. Det er egentlig et fuglebad, men jeg skal ha en blomst i den.

Av den ene naboen fikk jeg en flaskevin og av Grete fikk jeg en nydelig blomst og kurven er kjempefin.Opp i pedalbøtten Hadde sønnen min lagt 4 nøster garn..Helt herlig. Salt og pepperbøsse fikk jeg.
Nå har jeg også meldt meg på 52 par sokker på et år på Ravely så garnet kommer nok til nytte. Kaken har jeg bakt selv og det er kun litt tilbake. Nå skal jeg opp til Grete og hjelpe henne med og melde seg på Ravely 52 par sokker. Resten av kvelden går til stikking og i morgen skal jeg bort på middag siden det er 17 mai, men det blir nok tid til et lite blogg innlegg også:)vel feire meg selv litt også:) Har hatt middags og kaffebesøk så nå tenkte jeg at dere også skulle få se hva jeg har fått. Men først var det bløtkaka da. Nei det er ikke norske jordbær, men gode var de.

7 kommentarer:

 1. mmmm, den kaka så virkelig god ut, Synes jeg kjenner smaken av søte jordbær. Så mye flott du fikk i gaver. Du er heldig.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen.
  Høres ut som en koselig feiring av dagen.
  Han vet hva du ønsker deg en sønnen din. Flink til å kjøpe gave.
  Ha en fortsatt flott dag :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen ;o) Så mye flott du har fått. Og kaka så veldig goood ut. Ha en fortsatt fin kveld, og en riktig flott 17. mai ;o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen!:) Så mye fint du har fått da, og kaka så kjempegod ut!
  Bra det er flere som har meldt seg på 52 par sokke-greiene.. Jeg meldte meg på i natt, og vet nok ikke helt hva jeg gjorde. Får nok ikke strikket noe annet enn sokker da... Men håper det blir moro lell:)

  SvarSlett
 5. Hjertelig til lykke med dagen Dorthe! Utrolig mye fint du har fått og kaken så jo deilig ut. Flott tunika i forrige innlegg også!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen.
  Du har oppdratt han bra:)
  Jeg har også meldt meg på 52 par. Da skal vi gjennom galskapen sammen. Juhu.
  Ha en fin dag i morgen.

  SvarSlett
 7. Takk for deilig mat og god kake. Det var kjempekoselig selskap. Etterpå hadde du jo jobben og melde meg på og strikke 52 par sokker. Litt av en galskap jeg har meldt meg på. Ha en fi 17 mai.

  SvarSlett