11. mai 2010

Det vokser og det gror:)


Det vokser og det gror overalt. Det er helt fantastisk at det går an. Etter en hard og veldig kald vinter med 30 kuldegrader.. Alikevel kommer det nytt opp av jorden.
Da ikke alt kan stå ute om natta har jeg hele gangen fyldt av løk og frø og blomster. Alt bli satt ut om morgenen og tatt inn om kvelden.
Kjøpte meg noen fine lykter på Europris. Det var tre stk for 199 og jeg tror det blir kjempefin med lys i.
Fortsatt mye arbeide igang men foreløpig er jeg fornøyd.. trenger bare litt mere varme.. Det er fortsatt kuldegrader om natta.

3 kommentarer:

 1. Ja det er herlig når en ser det kommer opp på ny selv etter en kald vinter.
  Så fine dei lyktene var. Alltid koselig å tenne lys i slike lykter om kvelden når det begynner å skumre. Jeg ønsker meg visst nye lykter, har snart ingen igjen med alle glassene hele. Bles en overende her i vår så to glass knuste. En annen var knust tidligere.
  Ja der var hagefiguren du hadde kjøpt. Koselig med slike som går på solceller og tenner seg selv når det blir skumt.
  Håper også at det blir litt varme i løpet av helga, har planlagt grilling en av dagene jeg også.
  Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder. Det er så godt når våren kommer og det begynner å spire og gro i hagen. Ønsker deg en frodig og flott tid i hagen.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du har funnet drømmestedet. Det var da virkelig vakkert med den elva.
  Så flink du er som har plantet i krukker og kar. Vi får håpe varmen snart kommer.
  Det er jo utrolig hvordan plantene klarer å overleve. Jeg flyttet hit jeg bor for 4 år siden og den første sommeren gjorde jeg ingenting for å se hva som dukket opp av planter. Jeg har nå blomster over hele hagen av planter fra ett bed og jammen kom det ikke opp nye planter i år også. Slike tidlige vårblomster.
  Ønsker deg ei flott helg.

  SvarSlett