23. mai 2010

Hagen som den ser ut nå den 23 mai 2010

Nå er det gang i blomsterbed og krukker og så langt har det kommet nå. Jeg Bestemmer alsri hva jeg skal ha hvo. Liker og ta litt forskjellig. Pelagonierne fikk jeg gratis på rema fordi de skulle kastes. Har jo et håp om å få liv i dem etterhvert. Ellers er det stauder som er plantet i krukken og i blomsterbedet..Har ikke peiling på stauder, men håper jo no gror til. De stauder jeg har er:Ridderspore, Moskus-katost, Engelsk gress ogBlåkant. Dette blir jo veldig interessant. Så jeg få se om en måneds tid.
Desverre husker jeg ikke hva som er sådd i de to potter, men jeg tror det er pelagonier..Glemte som vanlig og skrive en lapp.
Idag kjøpte jeg løvemunn. Synes de er nydelige, både i blomster og farger. Tok også en liten lobelia..aner ikke om den kan stå der, men jeg prøver.
Så langt har løkene mine kommet. Det er mange gladioler og litt annet. Må beklage at jeg glemmer hva jeg setter. Pelagonien og solsikken kommer også fint.
Denne staude kjøpte jeg i går og det er også en løvemunn. Håper jo på et blomsterhav i hagen min om en stund. Så det er bare og komme seg ut om dagen. Idag er det noe overskyet, men håper på sol.
I blomsterbeder har jeg plantet masser av stemor. Har også satt blomkarse og noen solsikker(som ikke blir så høye) inn mot veggen. Her kommer det masser av ugress og jeg synes nesten det kommer hver dag.

2 kommentarer:

  1. Jada, du får nok en flott hage etterhvert!
    Kos deg!

    SvarSlett
  2. Det er jo så flott ute hos deg. Du har grønne fingre. Det har ikke jeg. Men det skal bli mere hos meg også etterhvert.

    SvarSlett