28. juni 2010

Drops sokker er ferdige.

Da er dropssokkerne ferdige og oppskriften er her
Jeg har strikket den minste størrelse, men jeg skal strikke en i mellem også. Har garn nok til det. Skal også igang med noe baby greier og har et par sokker til på tur. Ikke arbeidsledig nei.

10 kommentarer:

 1. Med så fine sokker bør man gå i nikkers hele året!

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte ble de! Du lager så mye fint:)

  SvarSlett
 3. Wow...de ble kjempeflotte ;o)) Og nyydelige farger ! Ha en flott kveld du også. Takker for hyggelig kommentar hos meg ;o))

  SvarSlett
 4. Kjempefine sokker, nydelige farger.

  SvarSlett
 5. Så fine sokkene ble, hvilket garn har du brukt? Jeg henger litt etter med sokkestrikking men satser på å få tatt igjen litt etterhvert:-)

  SvarSlett
 6. Så fine sokker.stilige farger du har brukt.

  SvarSlett
 7. Så flotte dei sokkene var. Nydelige farger.
  Litt av et torevær det ble i går, Så lenge det varte. Her lynte det så det gnistra å lukta svidd. Har ikke oppdaget at noe er ødelagt. Håper det gikk bra. Kommer inn på nett nå, med ledning. Men ikke trådløst. Sikkert bare en kode eller noe som mangler, men det finner ikke jeg utav. Får vente til eldstemann er hjemme igjen fra Danmark.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 8. Kjempefine sokker og den babylua og sokkene i innlegget under var nydelig.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 9. Kjempefine sokker:)akurat mine farger også,mykje annet fint på bloggen din og,nydelig baby tøy og kurvene var virkelig fine og garantert kjempe kjekt til div garn og oppskrifter:)Ønsker deg ei fin uke vidare:)

  SvarSlett