6. juni 2010

Strikketreff 5 juni 2010

Da var det strikketreff hos projo Jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Jeg glemte det opp i all pratingen. Det var så kjempekoselig og treffe alle nettvennerne sine. Jeg kom hjem med hodet stappet med inspirasjon og nye ideer. En pose fyldt med garn ble også med meg hjem. Bare helt herlig med en masse garn. Har forsøkt å rydde litt i garnet mitt idag, men du verden så mye jeg har fått samlet nå.

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Jeg glemte det opp i all pratingen. Det var så kjempekoselig og treffe alle nettvennerne sine. Jeg kom hjem med hodet stappet med inspirasjon og nye ideer. En pose fyldt med garn ble også med meg hjem.

2 kommentarer:

  1. Takker for en hyggelig lørdag. Det var så koselig å hilse på deg. Er bare lei meg for at jeg ikke fikk snakket mer med deg enn jeg gjorde. Du får ta med deg Grete og komme tur igjen. Det hadde vært så koselig :-)

    SvarSlett
  2. Takk for en hyggelig dag og det var utrolig morsdomt å få hilse på deg!Ser du har fått med deg en del garn hjem så da venter jeg spent på hva du skal strikke.

    SvarSlett