16. juli 2010

Sokker.


Sofaen min er katastrofe område fortiden. Det ligger strikketøy overalt og man må være forsiktig med hvor man setter seg. Men det er vel normalt for oss strikkere. Har tonnevis av planer for tiden.. Tror jeg må kjøpe litt garn idag. Fikk en kjempefin oppskrift på sokker av sol@... bilde kommer etterhver. 

Sokkestrikking er det konstant nå. Dette er bare noen enkle slik at jeg brukt opp litt garn.

2 kommentarer:

 1. Artig å lese at flere har det slik. Her ligger og slenger 4-5 forskjellige arbeider i stua - ennå jeg har eget hobbyrom:)

  SvarSlett
 2. Det blir slik med sytøyenen mine også. Flere ting på gang samtidig, og noen planer klare for andre ting. Det er jo så mange ting en har lyst til å lage. Men en får prøve å være litt tålmodig så en ikke bare starter på nye ting. Godt å få ting ferdige også.
  Her driver jeg å forbereder innrykk av feriegjester som kanskje kommer. Noen kommer i hvertfall, men kanskje ikke alle. Så får vi se da om det blir en eller ni. Litt forskjell det. men greit når en har et tomt hus tilgjenngelig for bruk visst det blir mange.
  I kveld er det sommeravslutning med grillfest på jobben til min mann. Håper det blir så en kan sitte ute. Det er jo veldig usikkert det været i dag.
  Ha ei flott helg :)

  SvarSlett