12. september 2010

Tåka lettet og sjalet er igang.

Endelig lettet tåken og sola skinner. Dette blir altså en herlig høstdag.
Jeg måtte jo bare sette igang med sjalet. Sitter her med kaffe og strikketøy. Må gjøre litt annet denne søndagen også, men tar det stille og rolig. Ha en fin søndag allesammen

5 kommentarer:

 1. Det lyse sjalet var nydelig, et flott mønsker på det. Lykke til med genserstrikkingen. Min svigermor har en ganser hun ikke langer klarer å strikke ferdig. Kunne du se på den å si hva du skulle ha for å strikke den ferdig. Husker ikke hvor langt hun er kommet, men mener det ikke er så mye igjen.
  Har du vært på tur i Østsinniåsen. Høsten er flott med sine farger, men kjenner den gjør meg litt vemodig med tanken på en lang vinter. Men kanskje vinteren ikke blir så aller værst dette året.
  Ønsker deg en flott dag :)

  SvarSlett
 2. Godt å slappe av om søndagen og. Kvifor skal det gå i 100 heile tida. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å følge med på fortsettelsen. Blir sikkert et flott sjal.

  SvarSlett
 4. Begynnelsen på sjalet ser jo flott ut. Nydelig Projo-sjal du har strikket også. Ensfarget svart høres fryktelig kjedelig ut ja, tror jeg hadde harr problemer med å fullføre et slikt prosjekt.. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Spennende med nytt sjal - du har strikket så mye fint og dette blir nok ikke noe mindre pent, kjenner jeg deg rett:-)

  Så fint at tåka letnet - det hjelper på så mangt. Nå henger tåka i fjellene her eg bor, kjennes som den henger over hodet mitt også.. Men vi har hatt nydelige dager, nå er det andres tur til fint høstvær - dokk e det vel unt.

  Så må du no ha ei fin uke!

  Klem, Spurven

  SvarSlett