4. november 2010

Julekuler.

Ja nå er jeg bitt av basillen jeg også. Var å hørte på Arne og Carlos igår og idag gikk jeg igang. Tunga rett i munnen og etter et par feil og litt opprekning, var jeg igang. De var litt vanskelige å fylle og jeg kunne nok ha brukt mere fyll, men det får jeg gjøre på de neste. Moro er det iallefall og siden boken rommer 55 mønstre så blir jeg vel sittende å strikke julekuler helt frem til jul:-) hmmm har vist et par tre eller var det 10 andre prosjekter også. Familen kom idag og der var det oppskrift på noen kjempefine hjertevotter... Arbeidsledig? nei ikke på en stund:)

15 kommentarer:

 1. Tenkte nok at du var avgårde å høret på dei i går. Kulene er jo stilige dei. Men tror ikke dei passer på mitt juletre. Lykke til med dåpskjolen. Litt av et arbeid det da. Jeg har sydd en en gang. Spennende det da.
  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte ;o) Kjøpte garn i går, så nå starter produksjonen her også..;o) Kos deg med alle prosjektene dine...er i samme båt..1 million av dem ;o))

  SvarSlett
 3. De blei jo skikkelig kule da :0) Kos deg med alle prosjektene dine og ha en flott helg.

  SvarSlett
 4. Kjempe fine kuler du har strikket! Jeg har bare rukket å strikke to stykker jeg;) Var de artige å høre på? Kunne ønske jeg kunne vært der!

  SvarSlett
 5. Søte kuler, men dette er nok ikke noe for meg. Fine ble dene kuler i alle fall. . Har sett bøkene til gutta. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 6. Flotte kuler! - blir sikkert mange fine til jul hos deg da.

  SvarSlett
 7. Flotte kuler.
  Så fin bakgrunn du har fått, kommer i julestemning av den og det er på tide. Det er jo snart jul.
  Ha en fin helg,.

  SvarSlett
 8. Så flotte julekuler du har strikket! Jeg venter på boka, så det blir nok noen her også :)

  Ha en fin helg videre!

  SvarSlett
 9. Kjempesøte kuler du har strikket. De er så kjappe å lage når en bare kommer inn i mønsteret, så du rekker nok mange før jul. Lykke til!

  SvarSlett
 10. De strikkede julekulene dine ble flotte. Så gøy det må ha vært å være på foredrag med de gutta:)

  SvarSlett
 11. Så er du i gang også. Jeg har tatt en liten pause, har strikket 35 tror jeg. Må variere litt på hva jeg holder på med:)
  De første mine fylte jeg for hardt så det gjelder vel å finne den rette mellomting.
  Lykke til:)

  SvarSlett
 12. Artige de der, det blir spennende å se om du kommer i land med alle 55! Lykke til:D

  SvarSlett
 13. De såg morsomme ut, de kulene! Ny type julepynt, koselig med nye ideer. Og bakgrunnen din på bloggen er søt - moderne og allikevel stemningsfull!

  Sene natta er det blitt, typisk førjulstid det også. Kommer snart tilbake og hilser på - klem fra Spurven

  SvarSlett