26. desember 2010

Så var det strikking da.

Jeg har endelig kommet igang med vm genseren og ermer til dåpskjolen er igang. Jeg har da fått gjort litt nå, men jeg hadde så mange julegaver som skulle være ferdig før jul at alt liksom stoppet opp. Idag er den jo 2 juledag og jeg har brød som skal i ovnen. Det er KUN 17 minus så det kan man jo være fornøyd med. Idag blir det strikking og god mat. Bare avslapning.

6 kommentarer:

 1. Den blir flott.Ha en flott dag med strikking og god mat.

  SvarSlett
 2. Så mange fine gaver du har fått. Trodde først at det var en hårføner du hadde fått. Stilig drill da. Bøker er alltid koselig å få. Jeg fikk kokebøker, helt perfekt. Har ikke rukket å ta bilder av noe enda. Har jobbet dagen både i går og i dag. Men har fri i morgen. Må prøve å få trent litt og ordent opp litt her heime. Skal også lage kalkun til middag. Eldste sønn og kjæresten kommer på middag. Blir koselig, har ikke sett henne siden i somme, hun har vært i England i høst.
  Den jakken du strikker på ser kjempefin ut.
  Ønsker deg riktig gode romjulsdager :)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke tatt i en strikkepinne siden lille julaften, det føles som et helt år!
  Abstinensen har slitt i meg, men nå skal jeg straks begymme igjen... du er i gang med fine ting, skjønner jeg! Ha fine dager på slutten av 2010!

  SvarSlett
 4. Så fine gaver du har fått! Jeg fikk også knit pro pinner ;) Genseren du strikker på blir kjempe fin, liker godt fargen! Takk for hyggelig melding i bloggen min! Ha en fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 5. Så godt å se at du er igang med strikkinga di :0) Masse flott har du fått til jul også, gleder meg til å se dette ferdig , flink jente.Ha en flott romjul og et riktig Godt Nyttår til deg og dine.

  SvarSlett
 6. Så flotte ting du driver å lager. Den VM genseren blir flott i de fargene.

  SvarSlett