10. januar 2011

Endelig en liten oppdatering.

Her har det vært litt travel i det siste og jeg må til legen i morgen... Armene og skuldrene er nok betente, men jeg kan jo ikke slutt å strikke da..Hva skal jeg gjøre da?? Nei jeg får strikke litt forsiktig har jeg bestemt..
Sønnen dro til Nordnorge på brannskole og der skal han være i 5 uker, så det har vært noen avskjedmiddager og litt av hvert den siste tid. 
På strikke fronten måtte jeg strikke en ny dåpslue da den første var for liten.
Jeg er snart ferdig med bolen til vw genseren..Kan ikke laste opp bilde nå. Virker som om blogspot har problemer...Skal sette inn bilde når det går. Da gikk det...Synes fargerne er fine. Synes kanskje den skal være litt lang, men det kan jeg jo justere selv.

11 kommentarer:

 1. Denne genseren kommer til å bli nydelig, gleder meg til å se den ferdig.

  SvarSlett
 2. Åhh den blir kjempeflott...mulig jeg må strikke en sånn til lille prinsessen ..;o))) God bedring med armer og skuldre, ta det pent, så det ikke blir helt stopp.

  SvarSlett
 3. Gerseren blir veldig fin. Du får prøve og strikke litt mindre om dagen. Godt du skal til legen i morge. Så du måtte strikke en dåpslue til. Fint du er på nettet igjen da. Blir fort krise. Jeg har tre par sokker som jeg må ha hjelp til og få lagt inn en gang. Har ikke tatt biler enda og lagt dem inn enda.

  SvarSlett
 4. Sånn fin genser det blir - jeg må si at jeg beundrer de som får til sånt stort arbeid. Du må ta godt vare på de armene og skuldrene dine, de skal jo vare noen å..
  Men det er ikke så lett å bare se på strikkepinnene:-)
  Lykke til hos legen!

  Klem fra Spurven

  SvarSlett
 5. Så flott denne genseren blir :0) Og den dåpskjolen ble jo bare rålekker, så flink du har vært. Tenk så fin den babyen blir i den kjolen :0)

  SvarSlett
 6. Godt nytt år. Så fin genseren kommer til å bli. Og dåpskjolen ble en drøm. Heldige jente som skal døpes i noe så flott!

  SvarSlett
 7. Strikket du helt ny dåpskjole? Da er det ikke rart om du har fått betennelse i armer og skuldre. Var nok litt stress det. Selv om du har to-tre uker på deg enda.
  Ønsker deg god bedring med armer og skuldre.
  Den genseren blir flott. Sp nydelige farger i den. Lykke til hos legen og ha en god dag :)

  SvarSlett
 8. Nydeleg!! Denne har eg og tenkt å strikke. Brukar du Falk eller eit anna garn? Ønskjer deg ei fin veke og god bedring!

  SvarSlett
 9. Kjempe flotte farger!
  Den kommer nok til å bli kjempefin.

  SvarSlett