21. mars 2011

En stund siden sist.

 Jeg har fått ny telefon. En Sony Ericsson Xperia og den er det godt kamera på så det måtte prøves. Jeg har også lastet en del strikkeapps ned og nå har jeg redigeringsmuligheter på bloggen også. Litt morsom. Denne Horsentia fikk jeg i siste uke og jeg håper den overlever. Synes de er utrolig fine.
 En pelagonia fant veien hjem med meg idag.. Begynner å få vårfornemmelser tror jeg. Og ute trengs det virkelig en ryddings, Men det er fortsatt så mye is og snø at det må vente litt.

 Denne frosken falt jeg for på nille i siste uke..Den skal stå ute til sommeren med de andre. Herlig figur. De har flere slike leende dyr og jeg kommer nok hjem med noen til tror jeg. Har lovet silje jeg skal kjøpe grisen..
 Jo jeg har strikket litt også, men jeg har måtte være streng overfor meg selv og ikke overdrive. Merker fort når jeg har gjort mere enn jeg burde. Men nå er snart fana dressen ferdig og i ettermiddag tusler jeg opp til naboen slik at hun kan hjelpe meg med oppklippingen. Tror jeg skal satse på litt sokke strikking en ukes tid..Har strikke mye smått nå og trenger en liten avveksling. I slutten av uken er no blogboken min ferdig. Den ligger på trykkeriet og jeg er kjempespent..Over 300 sider med bloggen min fra 2008..

10 kommentarer:

 1. Ble fine bilder med den da :)
  Den frosken er jo helt herlig :)
  Fint sett du strikker.
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du har tatt. Så morro da med nytt kamra. Kan du ta med buksa så jeg får se den når du kommer med genseren. Den ser fin ut. Jeg strikker også fanagenser til baby nå. Samme mønster som deg regner jeg med.

  SvarSlett
 3. Flotte blomster, og frosken er jo nydelig:) Fint at du tar strikkingen litt med ro, og lytter til kroppen:)

  SvarSlett
 4. Jeg er her altså , må jo bevise det , men si meg ...hvorfor babyklær :)) Frida

  SvarSlett
 5. Ja det var flotte bilder og nydelige blomster. Den fanadressen er jo bare herlig , tenker du er glad når den er ferdig montert , klem fra Bente :0)

  SvarSlett
 6. Så nydelige blomster. Hortensia er jo flott, men det er vanskelig å holde dei fine lenge, selv om dei er i live. Har en jeg som får massse vann, men tørker ut innimellom da, og mister bladene. Men den står nå der og blomstrer. Skla bli godt å kunne begynne med litt ute snart, kanskje. Nei det tar vel litt tid enda. Men på verandaen her var det veldig varmt i dag. Så den kan jeg jo ordne på snart. Ellers er det jo masse snø i hagen ja. Ikke fremkommelig der enda.
  Nydelig fanadress du har stikket. Kanskje du må strikke enda mindre og lese litt mer?
  Du må jo bli bra i armene igjen.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett
 7. Så flott Fanadress! Og herlig frosk også...

  SvarSlett
 8. Hei igjen Dorthe , ville bare si at jeg har en Award til deg i bloggen min , klem fra Bente.

  SvarSlett
 9. annam
  Så mye fint du har strikket. Blomstene minnet meg om vår. Koselig med blomster nå som det går mot vår. Har også kjøpt en Hortensia men det ser ut som den ikke trives her. Hvordan vanner du din?

  SvarSlett
 10. Hei!
  Vil bare fortelle deg... se på siden min der ligger en overraskelse til deg :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett