25. april 2011

Påsken 2011.

 Dette har vært en kanllfin fin påske. Det har vært super fint vær. Er blitt solbrent og sommerklærne er kommet frem i lyset. Silje er i fri utfoldelse over bilvasken og ungdommerne synes vist at rumpa er det fineste.......... de mente vist at det passet best.
 Ja nå skal det da sies at niclas vasker vist bil ganske ofte for tiden...
 Hera tasser rundt og passer på at alt foregår i beste orden og rekkefølge, og at eieren dekker pent på bordet. Vi grillet en ettermiddag også. Første gang i år og det blir sikker mange ganger til.

 En nydelig kveld ved Dokkaelva. Brukte også påsken på noen lange gå ture. Helt herlig.

 I begynnelsen av påsken pakket vi matpakker og bega oss til Hamer og domkirkeodden. Været var toppers og en tur langs strandpromonaden tok vi. Vi gikk også en tur opp i byen og det ble en fantastisk dag med mange opplevelser.
 1 Påske dag dor vi til maihaugen. Igjen var det et supert vær og vi hadde en kjempe tur. Det ble tur i suvenir butikken og is... høre seg med på tur.

 Hmmmmmm vi hadde med matpakke og kaffe..Lure på om det er den han holder på å fiske opp.....det er iallefall noe godt nede der:-) Sultne var vi.. Jo da det har blitt strikket litt også. To par påskesokker ble ferdig og ungjenterne har fått sokker allesammen. Nå er det nok med sokker så imorgen skal jeg begynne på noe nytt og ja jeg har planer men det kommer jeg til:-)

7 kommentarer:

 1. Du har hatt strikkepinnene i sving, ser eg - flotte sokker ble det:-)

  Hørtes spennende ut med Domkirkeodden, pene bilder. Også fra Maihaugen, koselig sted.

  Så får eg ønske deg en fortsatt fin vår:-)

  Klem fra Spurven

  SvarSlett
 2. Fine bilder fra påsken. Flott sokker også. Jeg har hatt en fin påske med besøk og et par dager i fjellet. Avslutningen på påsken ble vondt i maven og ikke helt bra enda. Men går vel over snart.

  SvarSlett
 3. Fine bilder du har tatt:) Har aldri vært på Domkirkeodden eller Maihaugen, men får jo lyst til å ta turen;)
  Flotte sokker du har strikket og blir gøy å se de videre prosjektene:)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder fra en nydelig påske. Jeg misunner dere "søringer" litt det flotte påskeværet, men, men, været kan man ikke gjøre noe med.
  Artige påskesokka:)

  SvarSlett
 5. Fine sokker, og herlig bilder fra det som ser ut til å ha vært en fin påskeferie.

  SvarSlett
 6. Ser ut som dere hadde en flott påske. Og morsomme påskesokker.

  SvarSlett