18. mai 2011

17 MAI

 Da var den store dagen kommet. Flagget måtte opp kl 8 og niclas og silje hengte opp flagget hjemme hos meg.
 Været var det sånn passe med men det var noen mørke skyer rundt omkring.. Men på med finklærne og evige opptimister så gikk det bra.
 Meldinger måtte sendes og mottas. Han ser iallefall veldig opptatt ut..:-) Frokost ble inntatt før avgang til barne toget kl 12.
 Stoltheten min i finklærne. Deilig å se ham i noe annet enn feier og brann klær. Den andre stoltheten min under fikk jeg bare bilde av med ryggen til i bunad, men hun er en nydelig jente.
 Om ettermiddagen kl 17 var det ut i gaten igjen for å se folketoget og etterpå var det atter engang opp på museet for å se underholdning. Da kom også regndråperne men det ga sse. Jeg kapitulert da klokka var rundt 18 for da frøs jeg og hadde så absolut fått nok. Dagen var kjempekoselig.

5 kommentarer:

 1. Hei på deg. Da må jeg gratulere deg på etterskudd, kjempeflott dame du fikk. Har også dilla på figurer, men har ikke fått skaffet meg noen i år enda :) Hortensia har jeg også dilla på, jeg har en stor i hagen i fjor hadde den vel 100 blomster tror jeg :). Hvite er flotte og elegante. Samtidig må jeg igjen si du er flink med pinnene, fanagenseren ble flott i disse fargene :) Flotte barn har dere også :) Ha en flott uke videre, Mirra

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med bursdagen du hadde for to dager siden. Takk for koselig prat i dag.
  Skulle gjerne sett den typen di litt bedre. Kan ikke si at jeg kjenner han igjen utfra dette. Men det kan jo vær at jeg treffer dere en gang.
  Så fine gaver du har fått. Nydelig hagefigur.
  Lykke til med frøene. Håper det går bra.
  Dei vottene dere var nydelige. Det er noe jeg kunne tenke meg visst du får tid en gang.
  Ønsker deg en herlig tid fremover :)

  SvarSlett
 3. Vel overstått med både egen og landets dag:-)

  Det er noe eget ved å samle sine på slike dager.

  Det ser så koselig ut hos deg, fin uteplass du har - tenk å kunne ha hortensia ute og i fine sinkkrukker:-) det kan jeg like.

  Ønsker deg fine vårdager videre!

  Klem fra Spurven

  SvarSlett
 4. For en herlig dag dere har hatt og gratulerer så mye med dagen :O) Den hagefiguren var nydelig , kan jeg også tenke meg i hagen min hm... Hvor får man tak i en sånn da Dorthe, klem fra Bente.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med vel overstått fødselsdag. Fine bilder fra 17.mai også.

  SvarSlett