5. november 2008

Award og to ting jeg skal ha ferdig nå-Jeg har to ting som jeg bare skal ha ferdig nå. MIngussokken fra projo. Den er egentlig lett å strikke slvom det mønster på hver pind og jeg er ikke glad i vridde rett masker, men jeg er snart ferdig med føste sokk. Sjalet fra projos sjalsklubb går sin gang og jeg skal til det siste diagram.. Gleder meg til å se det ferdig. Disse to ting skal jeg har ferdig før jeg begynner på litt votte strikking igjen. Nå har jeg tenkt å være standhaftig og ikke begynne på noe nytt før dette er ferdig:)


Har fått Award fra fjordheim igjen og sier mange mange takk. Skal sende videre etterhvert. Det er så mange som fortjener den at det er vanskelig å velge ut noen stykker. Det er så mange fatastiske blogger overalt og man blir helt oppslukt når man ta seg en blogrunde:):)

2 kommentarer:

 1. Du strikker så flotte ting. Ja det er vanskelig å ikke starte med nye ting. Vet ikke hvor mange prosjekt jeg har halvferdige. I hvert fall alt for mange.
  Men det dukker jo stadig opp nye ideer som må prøves ut.
  Nå må jeg prøve å få ferdig en del ting til Jul i Søndre Land. Har meldt meg på, men vet ikke om jeg har fått plass. Det er visst stor pågang.
  Har og en del bestillinger på litt forskjellig pluss noen julegaver som jeg skulle hatt ferdige snart.
  Mandag og i dag har jeg drevet å ryddet på loppebutikken vår. Det blir fort rotete der. Og nå må vi få på plass julevarene snart. Fredag 14 skal de visst åpne julebutikken.
  Ha en riktig god kveld :)

  SvarSlett
 2. Ha ei kjempe flott helg, sokkene og sjalet blir nok kjempe flotte :D

  SvarSlett