18. januar 2009

Kjolestrikking


Så langt har jeg kommet med den røde kjole og jeg kommer vel enda et stykke i dag:) Som sagt er det håndball vm og jeg som egentlig aldri har fulgt med på noe slikt skal følge med. Da er det toppers med slik strikking hvor man bare stikker i vei uten å tenke så mye på det:)
Fargen er fantastisk og kommer ikke riktig frem her..
Ellers snør det her og det er riktig vintervær. Ha fortsatt en fin søndag allesammen:)

4 kommentarer:

 1. Du verden, her ser en jammen fremgang. Så langt du har kommet på kjolen, og broderiet ser en også hva blir etterhvert.
  Jeg skal være der å rydde en del i morgen formiddag. Så visst du banker på døra da så kan jeg låse opp for deg. Selger nok til samme pris ut uka. Men vet ikke om jeg får vært der neste helg. Nå i helga jobbet jeg nattevakt, så da gikk det ann å kombinere. Neste helg er det mulig jeg må ta ei ekstravakt. Mange sjuke denne helga i hvertfall. Har nok ikke råd til å jobbe så mye gratis der visst jeg kan jobbe på bosenteret.
  Ønsker deg en flott kveld :)

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen på bloggen min. Kjolen er fra pt-design-87. Det stod under bildene da sammen med hvilket garn jeg har brukt mm, men jeg forteller det her jeg for det er moro å strikke kjoler og jeg har lyst på flere jeg.
  Ser ut som en fin og enkel kjole du strikker på her, og så må jeg si du er flink om du unngår ufoer i 2009.

  SvarSlett
 3. Så flott kjole og nydelig farge du har valgt.Gleder meg til å se den ferdig.

  SvarSlett
 4. Skal bli spennende å se den ferdig :D

  SvarSlett