19. januar 2009

SnøkaosJa da kom snøen. Det var bare å begynne måke. 40 cm dumpet ned over oss i løpet av natta. Fikk såvit åpnet døren på på morgenen. Så er det noen som er veldig glade i snø kan jeg sende noe. Ser ut som vi skal få mere i følge værmeldingen. Godt man har strikketøy og slipper ut..

1 kommentar:

 1. Ja snø må de vel ha fått nok av de som vil ha den. Jeg var på nattevakt i natt. Og hadde vi ikke kjørt opp bilen i fire tida, måtte to til å dytte da, så hadde jeg ikke kommet opp med bilen. De kom ikke å måkte her før langt på natt. Jeg kom på jobb nesten en time før tida, men det var bedre enn å ikke komme frem.
  Det skal visst komme en del i natt også. Bare det ikke starter før jeg er på jobb så går det bra. Har en bakke opp til jobb som jeg ikke kom helt opp i går. Men det går nok i dag visst det ikke kommer masse snø før jeg skal reise.
  Stakkers min kjære, han var oppe tidlig idag å måkte gårdsplassen vår før han skulle på jobb. Og nå er han ute å tar resten. han måker alt med håndmakt. Det tar litt tid, men han sier det er greit med litt trim.
  Står det en rød Toyota ved bruktbutikken, så er jeg der. Da kan du bare banke på. Fann masse nytt garn der i dag.
  Ønsker deg en flott kveld :)

  SvarSlett