20. februar 2009

Var en tur på biblioteket i dag.

Ja da hadde tid til en tur på biblioteket og måtte jo ha med meg noen hånarbeidsbøker også.. Man kan jo alltid drømme seg inn i nye prosjekter. Er igang med å lese boken av Sønsteby også. Spennende lesning. Skal ikke komme til å kjede meg i helgen iallefall. Siden sønnen skal på dataparty skal jeg jo NYTE alenehelgen:)

4 kommentarer:

 1. Ser du har vært innom Kremmern Var en tur der i dag jeg også. Kjøpte servietter, lys og etpar krus til en gave. Håper jo ikke at hun avslutter, men forstår godt at det er mye jobb.
  Vår yngste skal også på Lan i helga, eldstemann skal på hyttetur. Så vi blir alene. Har planlagt å reise på handletur og besøk i morgen. Angrer litt på det nå. Hadde vært godt å bare vært heime. Forresten, det hadde det ikke blitt. Ble oppringt i dag med spørsmål om jeg kunne jobbe i morgen. Så det hadde nok blitt det visst vi skulle være heime. Hadde ikke klart å si nei da.
  Ønsker deg ei flott helg, slapp av og kos deg :)

  SvarSlett
 2. Håper du har hatt ei flott helg. Vi fikk melding med om vi kunne komme å hente på lørdag formiddag fordi hanvar så trøtt. Men etter en halv time så ombestemte han seg igjen. Så han holdt ut til søndags morgen. Sov til ei god stund utpå ettermiddagen og har nok sovet noe i natt. Forstår ikke at de orker.
  Ønsker deg en riktig god dag :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med hobbybøker og med ellers spennende lesing:-) Regner med at helgen ble fin!
  Og ønsker deg en flott uke videre!

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Det ligger to awarder i bloggen min til deg!
  Ha en nydelig dag:-)

  SvarSlett