7. mai 2009

Det vokser!!! juppi


Litt vanskelig å se , men det gror:) Plantet litt flere stemor. Helt utrolig å se det gro. For en måned siden klaget vi over sne og hadde følelesen av at det aldri forsvant. Nå er all sneen borte og nytt liv kommer frem:) Er veldig glad i denne tid. Og jeg håper det blir blomster over alt til sommere. Herlig:)
Det regner litt idag, men jeg har litt flere stemor jeg skal plante i ettermiddag:)

2 kommentarer:

 1. Ja her var det mye nytt.
  Så koselig med de putene. Greit med alt en kommer på en har og som faktisk kan gi en inspirasjon til å sette igang med noe.
  Blir spennende å se hva det blir av rutene dine.
  JA deter godt når det begynner å spire og gro ute. Såg forresten nysnø i høyden i dag. Håper virkelig ikke det kommer lenger ned. Kaldt og surt her i dag. tror jeg må fyre litt.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er så hrlig med vår! Og sol :o) Måtte le av innlegget ditt under her, da du trylla fram stoff. Under sofaen! Hehe. Høres kjent ut, jeg har hobbyting overalt! Ser ut som du har blitt venn med "uvennen" din- så flink du er!! Jeg tøffer meg stadig opp, og av og til er også jeg venn med symaskina. Men bare på en god dag ;o) Takk for kommentar på bloggen min, koselig! Ha en fin dag, hilsen Elin

  SvarSlett