3. mai 2009

Hva som gjemmer seg i sofakroken min idag.

Jeg skulle jo strikke Butterfly wings i sjalsklubben, men etter å ha tatt opp 2 ganger og enda ikke kunne få det til å stemme så rakk ikke tålmodighter min lengere, Jeg tok frem boken " strikk i en fei" og fant et enkelt nydelig sjal. Kanskje jeg ga opp for tidelig, men jeg har jo oppskriften så kanskje noen som finner ut hva problemet er..
Ellers har jeg så smått begynt på Shapely Sandal socks. Det er et kjempe fint mønster og nyter strikke sokker igjen. En liten stund siden jeg har gjort det.
Ellers sitter jeg å venter på den andre sykurs. Er veldig spent på hva vi skal sy nå. Spennende når man begynner på noe nytt;) Det er søndag og sola er fremme foreløpig, men det er vel fare for at det blir overskyet i løpet av dagen. Skal en tur i hagen og fjerne litt ugress. Håper det går an å sitte ute en stund. I går hadde vi nesten stor rengjøring så det går noen dager før jeg tar frem vaskefilla igjen.

6 kommentarer:

 1. Lykke til med sjalet, håper dette går lettere. :)

  SvarSlett
 2. Flott sjal du har startet på.

  SvarSlett
 3. Flott sjal du har startet på.Det er mye fint i boken strikk i en fei.Ønsker deg en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 4. Noen ganger blir det bare for mye galt sllik at en gir opp. Det forstår jeg godt. Lykke til med det nye sjalet ditt of sokkene.

  SvarSlett
 5. Ja vi hadde en flott dag på Vestsida. I dag har min mann og jeg kjørt Ransdfjorden rundt. Eller nesten. Vi kjørte over brua. Kuttet ut Dokka runden.
  Jeg har jobbet i helgen, så vi hadde litt begrenset tid.
  Fint sjal du har startet på.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett
 6. Sokker er morsomt å strikke, særlig når en har plagdes lenge med andre ting:-) Kos deg med dem til sjal-lysten kommer tilbake!

  SvarSlett