29. september 2009

Brødbakst.


Har bakt brød idag. Gjør det enkelt og setter den som kaldhevning kvelden før. Det blir utrolig gode brød av det.
Bruker minimalt med gjær og alt skal være iskaldt. Elter deigen og legger den i forme. Setter den i kjøleskapet kvelden før og steiker dem om morgene. Har også prøvet det med rundstykker og de blir kjempegode.

4 kommentarer:

 1. Ikke mye som slår nybakt brød til frokost da. Har ikke prøvd det å sette deigen dagen før. Må nok prøve det en gang.
  Koselig lita skål du har kjøpt deg. Kommoden ser nå fin ut på bilde i hvertall. Godt med litt nye farger av og til. da blir rommet nesten som nytt da.
  Har du forresten sett det grå skapet og spisebordet? Har så lyst på det, men jeg har ikke vært inne å spurt om prisen enda. Spørs om jeg ikke må ta en tur innom snart elllers forsvinner det vel.
  Spisebodet mitt er greit nok. Men klaffene er i annet materiale, så jeg må alltid ha duk på. Og så er dei litt oppflisa, så det hender duken henger fast.
  Må vel helst kvitte meg med det.
  Ønsker deg en god tirsdag :)

  SvarSlett
 2. så smart....disse brødene¨så gode ut, å e sikker på at dem smaker like godt...ha en flott dag

  SvarSlett
 3. åh ka arti at du likte dem...oppskrifta e inne på Drops sine sider under nyheter...min mamma holder på med votter i samme mønster...

  SvarSlett
 4. du og du , skal si du får gjort ting , kan jeg leie deg en uke . Så hadde jeg fått rydd kjøkken og strikka noen votter, og må vist til dere for å finne lopper. Her er det utpelt , eller så er jerg blind for loppefunn. DET så så godt ut med nybakt brød , bare at en spiser alt for mye. god helg til deg, var innom salgsboden din , for vi skal til Kina .

  SvarSlett