29. september 2009

Et loppebesøk.

Jeg er ikke noe flink til å finne de rette tingene på loppemarked, men igår kom jeg over denne. Synes den er fin pga glasset. Vanskelig å ta bilde av da glasset gir gjenskin. Fin er den. Så den ble med meg hjem og skal ha plass på den hvite kommoden:)

1 kommentar:

 1. Jeg er også glad i farget glass - har noen sånne fra 80-tallet og de er vakre å se på - gir glede!

  Tusen takk for oppklarende (mht uferdig arbeid..) og varme kommentarer i bloggen min.

  Angående mitt påske-innlegg, er det nok gjenkjennende for mange;

  Kanskje særlig hos oss damer, med nesten innebygd dårlig samvittighet ovenfor familie, jobb og hjem. Vi går ofte med stramme kjever, sier ikke ofte nok nei når det er det vi mener osv. Vond mage...? joda, kjenner igjen den.

  Da er det viktig å snakke eller skrive noe om hva disse følelsene og tankene gjør med oss som mennesker. Vi behøver ikke - må ikke ha det slik, for i likhet med alle andre, har vi disse menneskerettene som jeg nevnte noen av.

  Min erfaring er at det handler om å få trollene frem i lyset - da sprekker de..

  Men veien er lang dit og det er krevende i perioder. Men livet er ikke og skal vel ikke være lyserødt - da utvikles vi nok ikke som mennesker, vil jeg tro.

  Dette ble litt mye som en kommentar - du velger jo selv om du vil ha dette i bloggen din.
  For meg ble det viktig å understreke hvor viktig dette er, vi behøver ikke å leve livet i skyggen:-). Sammen kan man finne motet og styrken til å foreta de riktige grepene - være snille med oss selv. For det har vi da jaggu fortjent.

  Da må du ha en fin uke videre!

  Klem fra Spurven

  SvarSlett