15. november 2009

Søndag.

Idag har jeg ikke flere planer enn å ta noen blogrunder og strikke. Jeg har Maria johanna sjalet igang og et par sokker på pinnene. Skal ha det sjalet ferdig i løpet av uka. Håper på at noen sokkepar tar samme veien. Det snødde ute i hele går, men nå tror jeg det regner. Men det er hvit.
Tiden går fort mot messe og merker jeg begynner stresse litt.
Har bestilt garn til kalender skjerfet fra projo
Gleder meg egentlig til å få messa overstått for da kan jeg begynne med en masse nye prosjekter. Sønnen maser på ullsokker, men akkurat nå blir de kjøpt. Har ikke tid.
Ha en riktig fin uke ute i blog land og jeg takker for alle fine kommentare.

10 kommentarer:

 1. For meg ser sokkene veldig fine ut.
  Som alt det andre du strikker. Men det hender det sniker seg inn noen feil.
  Det var kjedelig at det skulle bli regn nå. Ikke det at jeg vil ha snø enda. Men heller det enn det glatte føre dette regnværet fører til. Lykke til med forberedelsen til messa :)

  SvarSlett
 2. Innom og ønsker deg en god søndag! Så mange fine sokker du har strikket i det siste, men synd med dem som fikk feil hvit-farge:-) Du får bruke dem når det er mørkt..hehe:-)

  SvarSlett
 3. Nå går pinnene varme hosdeg skjønner jeg. Ja, det er alltiddeilig å få messer unna. Gøy, men slitsomt også. FLotte pulsvanter du har strikket. Nydelige .sokker også

  SvarSlett
 4. En riktig fin søndag til deg også. Er spent på å se sjalet ditt ferdig!

  SvarSlett
 5. Flotte sokker du har strikket. Kan ikke se forskjellen jeg da... Labbetuss-garnet har jeg ikke prøvd, men det ser fint ut. Fristet å prøve det nå når jeg har sett dine fine sokker. God søndag.

  SvarSlett
 6. Måtte titte innom bloggen din. Tror ikke jeg har vært her inne før.
  Så flotte pulsvanter du har strikket:)
  Ha en fin fin søndag:)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har strikket i det siste, det skal du vel ha med på messe. Kanskje jeg også burde strikke meg Maria Johanna sjalet siden jeg heter Marit Johanne! Her forsvant snøen allerede neste morgen. Ønsker deg en fin søndagskveld med strikkepinnene!

  SvarSlett
 8. Kalender skjerfet er skikkelig fint. Gleder meg til å se det ferdig. Ønsker deg en riktig fin søndagskveld!

  SvarSlett
 9. Så masse fint du har laga i det siste, lykke til på messa!! God søndagskveld ønskes deg:))

  SvarSlett