15. november 2009

ufffff dette ble så feil:(

Bildet er dårlig men akkurat det gjør ikke noe..... Jeg strikket og jeg strikket. Fant mønster litt her og litt der. I mørket ble de kjempefine, MEN da jeg så dem i lyset hadde det sneket seg inn noe hvit garn i en annen pati farge:(:( Å fillern.. Da ble jeg altså sint. At jeg ikke hadde set det før.. Men det nytter jo ikke å bli sint så jeg la dem vekk og ønsker ikke tenke på dem mere.

6 kommentarer:

 1. Uffda, så ergelig, sokkene ser jo helt flotte ut, nydelig mønster. Du får bruke de selv, ha en fin søndag

  SvarSlett
 2. Syns de ble fine jeg! Dumt når man ser slikt etterpå, men ikke noe å gjøre ved. Vær stolt av deg selv! De er pent strikket og flott mønster.

  SvarSlett
 3. De ser helt nydelige ut. Du får bruke dem som støvelsokker.
  Hilsen Strikkefrua Elin

  SvarSlett
 4. Det syns jo ikke på bildet, men du ser det vel selv. De var jo veldig fine ellers, men fryktelig ergelig når slikt skjer. Det ser ut til å være mye arbeid på dem også.

  SvarSlett
 5. tullhøne det skal være litt feil...kjøper de gjerne jeg ...perfekte sokker får jeg på butikken...det skal være feil , selv om bare du ser den...Lurte på hvor du ble av men regnet med at du var stucked bak strikkepinnene ...klem F

  SvarSlett
 6. Takk for kommentar hos meg, Dorthe. Synd at du ble så misfornøyd. Synes sokkene ser fine ut, jeg. Kanskje du kan prøve å gulne de lyseste litt i sola eller noe? ;) Hvis ikke får du jo solgt dem, ser jeg. :)

  SvarSlett