15. august 2011

Søndagstur som begynte på Dokka og endte opp med Aulestadbesøk

 I søndags ble det en av disse ture hvor man kjøre og ikke helt vet hvor man ender opp. Jeg har en spesiel forkjærlighet for slike utflukter. Vi Begynte turen over Synnfjell og tok kaffe og eple kake på Holsbru cafe..Videre forbi kittelbu og etter en stund synes jeg utsikt ble merkbar kjent..Det er nemlig noe helt spesielt med utsikt over Gausdal... og ja da slik var det...Da måtte vi jo Stoppe på Aulestad. Bjørnstjerne Bjørnsons hjem.
 En god følelse og se mitt fedrelands flagg igjen...fikk meg liksom til og føle meg hjemme.
 Det var opphold på nesten hele turen og vi tok en omvisnings hvilket var kjempespennende...Jeg er vel såpass nysgerrig på slik at jeg kunne så absolut godt ha brukt lengere tid i dette huset, men fantastisk likevel.

 Vi kjørte strake veien hjem over lillehammer men tok et stopp og fant frem nistekurven med kaffe og lefse..Vi satt ved en sjø hvor det er en vei inn til Fåberg vestfjell........så dette må vel undersøkes en annen søndag..Man kan jo ikke gå glipp av noe!!!

1 kommentar:

  1. Spennende med slike utflukter. Blir nesten flau, da jeg har kjørt forbi Aulestad utrolig mange ganger, men aldri stoppet.

    SvarSlett