15. august 2011

 Jo jeg har strikket litt også innimellem. Et par barnesokker og et par voksen sokker. Nå begynner jeg også å se enden på telemarksgenseren.. Bolen er snart ferdig.

4 kommentarer:

 1. Se der ja! Flotte sokker til liten og stor, med bolen ferdig går sikkert ermene raskt. Gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 2. Ja her var det mye som har skjedd siden sist.
  Alltid koselig med fisketur selv om fisken uteblir. Vi fikk fire fisker på turen til Landåsvannet for ca to uker siden. Men dei ble glemt igjen ved vannkanten, hehe. Litt distre disse mennen jeg har med meg. Jeg pakket omtrent alt det andre, mannen skulle pakke fisk og fiskeutstyr. Men fisk fikk vi nå.
  Koselige bilder av sønn og kjæreste. Godt når avkommet har det bra. Og han trives sikkert godt med å være på takene. Selv om ikke mor syns så mye om det.
  Slike turer der en etterhvert bare havner et sted er ofte flotte turer. Og denne var jo bra. Lenge siden jeg har vært på Aulestad. Skulle nok tatt turen dit igjen.
  Kan tenke meg elva har steget den siste dagen. Var på Gjøvik i dag og Hunselva var veldig stor. Får ikke opp videosnutten din desverre. Må visst laste ned et eller annet, men det må jeg ha hjelp til. Mine datakunnskaper strekker seg ikke så veldig langt. hehe.
  Ha ei fortsatt riktig god uke :)

  SvarSlett
 3. Å så herlige sokker og den genseren kommer til å bli rålekker :) Så flink du er Dorthe ,klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 4. Fliig som alltid . Håper jeg ikke har tråkka deg på tærme:)????

  SvarSlett