12. januar 2009

Mandag!!!!! og utfordring:)


Ja om mandagen føler man seg litt som denne dama:)
Mildt og mørkt ute og dagens plikter venter....
Mandager er litt tøffe å komme igjennom, men snart er den slutt og da er det en hel uke til mandag igjen:):)

Fikk en utfordring fra fjorheim om å vise frem tvkroken min:) Må innrømme det ikke er den fineste krok i huset mitt da jeg ikke er så opptatt av den kroken... Er nok mere opptatt av strikkekurvene og garnet mitt:)

Men her er den altså:) Har ikke noe nytt tv.. Er ikke nået til flatskjerm og den slags ting.. Nøyer meg med et godt gammel tv:):) og den dekoder kunne jeg ha satt i skapet. Problemet er bare at skuffer og skap er fyldt opp av permer med oppskrifter og det ligger til og med garn inne i skapet og masse bøker. Burde få ryddet litt. Tenker på det hver helg men det blir ikke til noe:):)

2 kommentarer:

 1. Koselig at du tok utfordringen.
  Nei bare en får sett det en vil se på den tven så er det ikke så farlig om den ikke er ny. Vi har faktisk tilgode å kjøpe ny tv. Første tv en vår fikk vi fordi bestefar til min mann hadde prøvd å selge den, men fikk så lite for den at han heller gav den til oss.
  Da han døde, fikk vi den tven som han hadde hatt da. Og ellers har vi kjøpt noen på loppemarked og bruktbutikker. Ungene har hver sin. Den ene gav vi 50,- for fordi de ikke var sikker på om den virket. Den andre var sjekket så den måtte vi gi 200,- for. Så det er ikke slike ting vi bruker penger på i jvert fall.
  Ønsker deg en fin mandags kveld :)

  SvarSlett
 2. Du får trøste deg med at vi er flere som har det sånn :) Her står også den gamle tv'n enda godt i stua. Blir ikke kjøpt noen ny før denne tar kveld. Ellers masse fint å se på bloggen :)

  SvarSlett