16. januar 2011

Garnrydding eller garnstatus!

 Ja da har jeg gjort opp litt garn status og jeg har vist en del garn. Det sto jo flere poser båder her og der....
 Jeg har fabel, online, delight, sisu, zen, projo, østlandsgarn, trysil, ida og lappetus...Flere poser med bomulls garn..
 Det er helt urolig at man er så sprø etter garn og likevel kjøper jeg nytt innimellem. Kan ikke la det være. Men vi har jo en fantastisk hobby så slik får det vel være. Jeg er iallefall utrolig glad i garnet mitt.
 Bildet under viset litt som kom frem da jeg egentlig var ferdig med med å rydde..Må innrømme at jeg bare pakket det sammen og tenkte ...dette tar jeg en annen dag.

13 kommentarer:

 1. Ja, det her såg kjent ut..
  Det er litt sånn som med de der nissene, de dukker opp allesteds;-) Men gi de bort, nei det går ikke! Heelt enig - eg kaller garnet skattene mine. Garn gir glede.
  God søndag til deg, Dorthe!
  Klem, Spurven

  SvarSlett
 2. Ja her var det masse fint garn. Herlig og ha og se på også :) Jeg har nok masse i kroker og kriker jeg også. Men skal nok strikke noe av det. Men må jo også kjøpe nytt garn når det er noe fristelser i butikken. Nå kommmer det snart noen nye hefter med det nyeste nytt. Gleder meg veldig.

  SvarSlett
 3. Deilig å se at andre også har slike poser liggende:))

  SvarSlett
 4. Ja jeg skal nå ikke vise frem stablene mine med stoffer og andre hobbyting. Har alt for mye av det. Har jo nesten er helt rom fullt. Huff.
  Og enda er det stadig stoffer som bar må bli med hjem. Tror vi lir litt av samme syken mange av oss.hehe-
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 5. oioi det var en god haug med fint garn! Her blir det nok mange fine ting etterhvert :)

  SvarSlett
 6. He he he! Jeg kjenner meg igjen, jeg er i ferd med å slanke haugen min, men det er veldig enkelt å kjøpe mye nytt å spennende garn. Ha en flott uke

  SvarSlett
 7. Dette så utrolig bra ut, tenker du koser deg med alle de posene jeg hahaha. Man får aldri for mye garn vettu :0))))

  SvarSlett
 8. Hei.
  Godt å høre at andre har det som meg, men mye fint garn du har der :)
  Fin blogg du har, la meg til som følger.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 9. Ja, sånn er det! Flotte greier - kjekt å ha - kommer vel med...
  Kos deg, du!!!

  SvarSlett
 10. He he... Godt å se at det er flere som har mye garn;) Og det kommer jo stadig nye fristelser, slik er det bare. Kjekt å ha:)

  SvarSlett
 11. Kjenner meg godt igjen her:)
  Nå har jeg bestemt meg for å få orden i sysakene (garnsakene) mine. Planlegger å kjøpe passe store plastbokser med lokk som jeg kan sortere garn i etter type, og ikke minst bli flinkere til å merke garnrester uten magebånd så jeg vet hva jeg har. Det får være et av mine nyttårsforsett!
  Klem og ei fin uke videre:D

  SvarSlett
 12. jeg kjenner godt til dette.... masse fine farger. jeg har planer om lappetepper av mine rester... det har blitt noen tepper, men heretter skal jeg sortere litt bedre med ull som tover eller superwah...

  lykke til med armene dine

  SvarSlett