21. januar 2011

To par sokker ferdig.

To par sokker er ferdige.. Til venstre i viking sport og til høyre i online. Det går i litt enkle ting her for tiden. Har satt i gang med et par barenesokker og en hals i hulmønster. Armene mine klare vist bare de enkle ting for tiden..

9 kommentarer:

 1. Likte sokkene dine, herlige farger på de til venstre :) God helg

  Ps. genseren var også fin :)

  SvarSlett
 2. Kjempefine sokker. dette trengs alltid. Ikke kjedelig etter mine begreper. Svært nyttig

  SvarSlett
 3. Så fine sokker har du her. Sokker i flerfarget garn blir fine, bare så synn jeg ikke har tålmodighet til så mye glattstrikk :O)

  SvarSlett
 4. Flotte sokkar, og flott gensar :) KJekt med litt enkel strikk innimellom. Ha ei flott helg :)

  SvarSlett
 5. Så flotte de ble! Jeg liker å strikke med det multifargede garnet, synes det er så spennende å følge med hvordan mønsteret blir etter hvert, og dermed synes jeg det går mye fortere enn å strikke ensfargede sokker.
  Klem og god helg fra meg:D

  SvarSlett
 6. Herlige farger på sokkene dine. Håper armene dine blir bedre snart. Jeg sliter også litt med armene for tiden, og prøver også litt småstrikk. Vi må jo strikke, ikke sant.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 7. Så fine sokker. Skal si du strikker kjapt. God helg!

  SvarSlett
 8. Ja da ser det ut for at jeg kanskje skal få lagt inn en kommentar hos deg. Prøvde mange ganger på fredagskvelden, men ga til slutt opp.
  Fint med litt enkelt håndarbeid av og til. Sokkene er fine og det er genseren også. Mange ganger fint med en enkel genser til et antrekk.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett