18. januar 2011

Litt vinterbilder.

 Ja jeg måtte jo ut å kvipse litt vinterbilder. Det er minus 15 og solen var fremme. Som vanlig er det for mye snø og for mange kuldegrader...Men for alldel det er jo fint. Hos meg er det veldig mye treer og elven er frosset til, men jeg tror ikke man skal gå ut på der. Kan risikere å bli våt på beina.. Stille på campingplassen er det også.


6 kommentarer:

 1. Så flotte bilder. Er det dere som driver campingen?

  SvarSlett
 2. For et nydelig sted du bor, heldig du :)
  Ha en forsatt fin dag.

  SvarSlett
 3. Ja det er mer enn nok snø nå syns jeg også.
  Men det er jo flott da. Fine bilder du har tatt. Jeg burde hatt kamera med meg i dag. HAr hatt mange flotte naturopplevelser i løpet av dagen. Først da jeg kjørte til Dokka i formiddag. Et nydelig lys over Torpaåsen.
  I ettermiddag kjørte jeg over Vardalsåsen og så sola gå ned over åsen med set varierte lyset og fargespillet som utspillte seg da. Og snødekkte trær med det lyset bak var bare nydelig. En må jo se det for å kjenne følelsen det gir. Men kamera mitt lå igjenn hjemme. Jaja. Er vel ofte slik.Desverre.
  Ha en riktig god kveld :)
  Jammen har jeg drevet lenge før jeg fikk lagt inn dette. Håper det går nå.

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder. Flink fotograf. Og masse herlig garn har du også.

  SvarSlett
 5. Å så vakkert det er hos deg, nydelig med all snøen og trærne :)
  Flink fotograf også forresten :)

  SvarSlett
 6. Så nydelige bilder du har tatt ute i solen. Vinteren er jo flott da. Hadde ikke bare ikke vært så kaldt. Koselig at du kom i dag. Blir fine sokker av garnet jeg fikk av deg.

  SvarSlett