25. august 2011

En tur i Helvete i Espedalen. I Espedalen nord for Gausdal ligger det et helt fantastisk sted med det rette ord Helvete. Dit gikk søndagsturen vår i søndags.. Hadde jeg vist hva jeg skulle igjennem så vet jeg ikke helt om jeg hadde tatt turen, men jeg angre ikke og er man på tur kan man jo ikke gå glipp av noe da!!! Turen som for en spreking sikkert ikke hadde tatt så lang tid tok vel ca en time for for en sinke som meg.. Men med god hjelp fra Terje kom jeg gjennom uten alt for våte bein. Men mandag merket jeg at kroppen ikke er helt vant med å klatre i Jettegryter....
 Rett ned og du verden for en utsikt..Høydeskrekk??? Nei hva er det:-) Et et utrolig skue...
 Ja det er langt ned og turen opp var hmmm ganske bratt den også...Hadde følelsen av å klatre gjennom fosser og stryk..... Hoppe fra stein til stein..

 Fortsatt på vei ned og det er kjempe huller i fjellet og dype sprekker. Ble helt fasinert. En kraftanstrengelse og holde seg fast samtidig med at man skulle få set litt..
 Da er vi nesten ned og det nederste bilde er helt i bånn... Helt utrolig og stå å titte opp langs fjellet... Turen opp gikk gjennom Jettegyten og opp langs fjellet.. Skulle opp en stige hvor fossen gikk rett bak.. Må innrømme jeg ikke helt hadde tid til annet på veien opp en å konsentrer meg om og flytte beina...så bilder ble det ikke. Jeg var ganske sliten på toppen, men du verden for en utrolig opplevelse.. Man må bare ta seg god tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar