22. august 2008

Ferdig jakke og litt diverse


Var på biblioteket igår og de siste par dager har jeg gravet meg ned under dynen og leser i øyeblikket Håkan Nesser "En helt annen historie" Krim og den er spennende. Ellers har jeg drevet på med jakken som jeg har holdt på med lenge og det var jo meningen jeg skulle sy på bånd, men glemte jo at jeg måtte ha litt ekstra da den strak seg litt etter vask. Så jeg setter bare hemper på når den er helt tør. Kan alltid bruke de bånd til noe annet


Jeg er veldig fornøyd med jakken og den er iallfall stor nok. Da jeg var i postkassa i går var det kommet vottepakke fra projo og jeg gleder meg til å begynne. Imorgen er det jo finale i OL(håndballl) og denne helgen ska jeg bare bruke
på håndarbeid:)

Det lå også et nytt Alt om håndarbeid og det er mange fine oppskrifter der, men det er ikke mulig å rekke alt det man har lyst til. Blir fristet hele tiden:)20. august 2008

Kjøpt bånd, hemper og fått blomst:)


Har fått kjøpt hempe til jakka mi. Hater å strikke knapphul og jeg får det aldri pent. Kjøpte også et bånd som pynter noe veldig. Håper bare jeg får strikket en pen kant nå. Tok frem symaskinen og fikk klipt opp jakka slik at jeg iallefall er ferdig med det. Vart litt dårlig bilde da hemperne ga gjenskin.
jeg var hos Dokka kremmeren tussiognikitasblogg og handlet. Fikk jammen to surkulenter og en liten glass vase på kjøpe. Så kjempekoselig det var. Er bort om der titt og ofte. En fantastisk butikk med alt mellom himmel og jord:)Meldt meg inn i votteklubben

Nei det er ikke mye mosjon jeg får for tiden. Det er vel mest finger mosjon med strikkepinnene. Burde kanskje ta et par runder i hoppetau, men gidder ikke.
Jeg har meldt meg inn i votteklubben og nå kan jeg jo sitte å glede meg til postmannen kommer med pakka:) Er nok litt sprø, for jeg kan ikke helt se åssen jeg skal rekke det hele:):)

Oppdatering av diverse prosjekter


Ja ja da sitter jeg her igjen. Har jo en del prosjekter i gang og tenkte jeg skulle ta en liten oppdatering på hva som er i gang.. Var jo på Euro pris og kom jo ut med rødt bomullsgarn.. uff og uff, men trøstet meg selv med at det snart er jul:):)
Jakken skal jeg ha ferdig til helgen og jeg fikk jo sjalspakken fra Projo som er såååå nydelig. Har så lyst på å bare få begynt. Er ikke noe flink til bare å ha et prosjekt gående..Siden jeg for tiden ikke er så mye på jobben så har jeg da tid til å kose meg med strikkingen:):)

19. august 2008

Føler meg litt som denne katta i dag


I dag er en slik dag hvor jeg har stort set bare ligget å sløvet på sofaen. Men det er jo lov en gang i blant. Jeg har da fått strikket noen omganger og fått vasket litt så jeg kan jo egentlig være fornøyd med dagen. Tror jeg blir liggende her resten av kvelden:):)

Har kjøpt erica


Nå har jeg vært å kjøpt erica kunne jo ikke la være. Har satt dem i en fin kurv ved inngangen min og utrolig nok har den grønne cypress holdt seg hele sommeren.
Kjøpte en erica til hengekurven min også. Begynne å bli fint ute.

Nesten ferdig med vasking:)


Har ikke så mye fint å vise frem idag... hagen ser ikke ut.. Det har vært kjølig og det har regnet så nå begynner nok høsten. Viser iallefall frem et nydelig bilde da blomsterne var fine. Tør ikke vise åssen de ser ut nå:) Det fine er jeg har masser av pragtspragler inne. De vokser som bare det.
Er nesten ferdig med vaskingen, men mangler badet. Får ta meg en kaffekopp til før jeg begynner. Vil mye hellere sitte med strikkingen. Har jo fått sjalspakken fra projo og det sjal bli jo helt fantastisk:)

18. august 2008

Dagen i dag

Skolestart og 16 åringen min har begynt på byggfag. Så dagen idag har bestått i å få handlet litt av hvert. Dyrt dette og han må nok pent betale litt tilbake til meg når han får stipend.
Jeg er jo igang med denne blogging igjen og jeg setter inn litt bilder av ting som jeg har laget den siste tiden..Bloglisten blir også lengere så jeg skal få dere alle inn på den etterhvert.
Imorgen er det rengjøringsdag så da er det bare å brette opp ermerne:)

Delfinsmykket var det siste smykke i smykke klubben hos projo og jeg synes det er helt nydelig.
Breezesokker var fra sokkealongen hos projo.
Når jeg sitter å ser på alle bilder jeg har så har sommeren vært ganske produktiv. Helt utrolig hva man egentligrekker.

Blogging igjen:)

Ja da har jeg i gang bloggingen igjen. Skal ha ryddet på hjemmesiden min og da får bloggingen ta over.. Har fått gjort en del denne helgen. Sokker er ferdige. De er strikket av babyull. Smykker er laget. Det brune smykke er smykkealongen hos projo og det andre er et halskjede med noen nydelige perler jeg kjøpte før helgen.Høsten er jo snart på vei og det er skolestart idag, så nå er det bare å komme inn i normallivet igjen.
Håper jeg gansk fort får lagt til alle blogger og diverse lenker, men det tar litt tid. Her er iallefall begynnelsen:)