30. oktober 2008

Den første snø


Ja da kom den første snø og jeg synes det ser veldig koselig ut. Håper ikke det blir flere meter i år, men det kunne jo bli liggende til etter jul.. Litt har jeg da fått ferdig også.. De røde vottet fra Randi K design.. Jeg ville helst ha vanlig vrang bord, men mønsteret er jo nydelig og morsomt å strikke.
I dag satt jeg meg å prøvde meg på litt smykkelaging.. Fikk laget litt og kanskje det blir litt mere imorgen. Morsomt å lage litt smykker til en forandring.

27. oktober 2008

Endelig en oppdatering

Ja jeg har fått dilla på votter... skal vise frem når jeg har fått festet tråder osv, men jeg er veldig fornøyd.. Det er design fra Randi k design og mønster og garn kjøpt gjennom projo.. Brukte det samme mønster på de grå og røde..
Moro å strikke vottet, men nå skal jeg få det siste par ferdig og da bli det Mingus sokken fra projo sokkeklubb..


Var på Bruktbutikken i lørdags og jeg fant, jeg fant... Burde ikke kjøpt noen ting, men jeg syntes de to ting var så fine og passet akkurat hos meg.

Eplekake bakte jeg lørdag og den fikk bein å gå på, men har likevel litt igjen.. Kanskje jeg skal kose meg litt med den idag.


Jeg har ikke kommet langt på broderiet mitt og jeg lure virkelig på om det er mulig å bli ferdig til jul, men jeg får vel prøve å være optimist:)


Jeg kjøpte perler i Lørdags og tenkte jeg skulle få tid til litt mere smykelaging igjen, men tiden strekker ikke til. Det er så mye man har lyst til å begynne med, men ikveld skal jeg lage litt smykker:)