18. juli 2009

Utmerkelse:)


Fikk denne av strikkeguri

Takker så mye. jeg skal jo gi den til 12 stk så her kommer listen

Håndarbeidsglede

Janes hobbykrok


MayM hobbyblog

Diabella

Wenches hobbykrok

Hobbyvenn

Ellens kreative univers

Nupisnowjog

Bittmi

Frida

LivM

Randi

Dette er bare noe få, og som vanlig synes jeg alle har fortjent den derute i blogverden. Alle de fine blogger som man sitter å får inspirasjon av hver eneste dag.

17. juli 2009

Baltic Blossom blev hvit, og ikke grønt, men ferdig er det:)


Satt inn to bilder da de er litt dårlige.... hadde litt lite lys og dårlig kamera....
Ja jeg har strikke Baltic Blossom i silja garn og ikke det jeg fikk fra sjalsklubben( det blir sjal av det også) Grunnen er at jeg strikket for stramt og garnet delte seg.... hadde ingenting å skjøte av... Garnet som skulle brukes er nydelig og jeg skal begynne på sjal av det nå:)
Men jeg er fornøyd med resultatet. Strikket det i den minste størrelse og det kunne godt ha vært strikket i den største, men nå hvor det ligger til blogging ser det ok ut:)
Har ikke blogget så mye i det siste.. Snart ferie og jeg skal snart igang med pakking.... det kan bli en opplevelse. Hvor mye garn skal jeg ta med???? og hvilke prosjekter skal jeg begynne med.... åhh hjelpe meg dette kommer til å bli sprøtt.. Skal jo til Danmark og jeg regner vel med jeg kommer hjem med litt garn.....blogger nok ikke før jeg kommer hjem og da blir det nok en del innlegg. Håper jeg får gjort litt før neste mandag og jeg blogger før jeg reiser.
Ha en riktig fin helg allesammen. jeg har fått en utmerkelse, men kommer tilbake til det på søndag:)