16. september 2009

Garnbutikken hadde tilbud..........!!!!







Det var jo ikke meningen jeg skulle kjøpe garn idag... men når garnbutikken setter et skilt rett foran meg når jeg kommer gående så er det vanskelig å komme forbi........På skiltet sto det garn 15 kr.. ja ja tenkte jeg.. sto litt å tenkte på om jeg skulle gå inn eller skynde meg forbi. Veiet for og imot. Men akk jeg gikk inn og kom ut med ti nøster juvel...
Sådan er det bare når man har garnmani...det føles som om garnet ligger å skriker "kjøp meg" og jeg hopper på hver gang......så nå har jeg enda mere garn og tusen prosjekter og en julemesse som nærmer seg..ÅH hjelpe meg åssen skal jeg rekke det hele...

Nå har jeg kjøpt den jeg også:)















Måtte jo kjøpe denne boka, men fikk jo nesten sjok da jeg tittet i den...hmmmmm vet ikke om jeg får de firkanter til... Det er nok et høst og vinter prosjekt.
Det ser kjempevanskelig ut og krever nok en posjon tålmodighet. Men jeg får vel være opptimist og tro at jeg kan klare dette også.
Det er bare litt mange fletter og mønstre.. Det at den er på engelsk gjør det heller ikke bedre.
Er glad jeg kjøpte boken iallefall.

Dette er på pinnene nå.

Ulmus ligger å venter på borden sin..den skal jeg ha ferdig til helgen. Sokken mangler litt og venter på nr to. Sokkeoppskriften hos dropsdesign forsto jeg ingenting av så jeg strikket som jeg pleier. Man skulle sette maskerne oppe på foten på en tråd, men det er jo tull. Tungvint sier jeg. Ble helt greit selvom jeg strikket på min vanlige måte:)



Sokkesamling den 16.09.2009













Det har vist samlet seg en del sokker i årets løp og det blir sikkert flere nå til høsten.
Sokker er grei strikking.
Det er ikke mange i forhold til hva andre i bloggverdnen har fått til, men jeg henger etter.
Måtte le litt da jeg pakket dem opp...