30. oktober 2011

Får vist strikket litt også!

 Et par lange marius strømper er ferdige. Får se om sønn skal ha dem til genseren sin.. Er i tenke boksen på om jeg skal strikke et par til.. Har en oppskrift på noen andre lange sokker, men har jo også en del julegaver som skal bli ferdige..
 Et par sokker fra drops design. Dem har jeg også lyst på å strikke flere av.. Det er så mange prosjekter jeg har lyst på og det blir nesten vanskelig og velge.. Har også lyst på en skjef til maeg selv og jeg må innrømme at jeg fikk lagt garn av i butikken til en setesdal genser til meg selv. Den er fra heftet til fjells og er litt annerledes... Hadde man vært blekksprut og døgnet hadde hatt 48 Ftimer så kanskje jeg hadde rukket alt eller?????
Fanakofte til Silje er på gang også... Hun vil ha den i brun og natur. Den strikkes i Sisu så det tar litt tid. Den blir sikkert veldig fin. Da har strikket 3 gensere denne høster og 4 hvis jeg blir ferdig med min egen.....Jeg mæ vist være litt sprø, men det er utrolig moro og man kan jo ikke sitte med henderne i fanget.....

Kjøkkenet mitt er blitt nytt.


 Etter lang planlegning, maling og en hard forkjølelse er endelig kjøkkenet mitt ferdig. Idag fikk jeg benkeplaten på og jeg er kjempe fornøyd. Terje har gjort en kjempe jobb for meg og uten ham hadde det ikke blitt noe kjøkken..Kan ikke si jeg er veldig flink med flatpakker og drill!! men jeg har da vært med på monteringen( under kyndig veiledning) Jeg har fått nye skap og hyller. Det går i rødt og hvit..Ja da de danske farger er sterk representert!! Har nå grøn stue og rødt og hvit kjøkken.
 Kunne jo ikke gå ut av ikea uten alt mulig annet.. og de røde bokser er kjempe fine og praktiske. De kan brukes til servering og til å oppbevare i. Må ha flere av dem ved en senere leilighet.
 Røde knotter kom på de nymalete skapsdøre og det gjorde susen på alt det hvite.
Nytt bord og stoler blev prikken over i et og en spotlight i taket.. Nå er det plass til alle. Er bare storfornøyd og koser meg når jeg sitter på kjøkkenet.