16. august 2009

FriggFrigg votten er også ferdig og jeg er veldig fornøyd med den. Hadde heldigvis nok garn denne gang. Morsom vott å strikke.
Den kunne jeg godt finne på å strikke en gang til.

SylviavottenSylviavotten er ferdig, men jeg måtte jukse litt da jeg hadde litt lite garn. Det er bare slik med meg at jeg forbrukergarn og spesielt de votter fra Randi K.
Men pytt det får være slik... har kjøpt litt mye garn i det siste så jeg ville ikke bestille mere hi hi.... Er fornøyd med votterne jeg da:)

Bindesjalet fra danmark.Ja da ble det ferdig og det er helt nydeligt:) Enkelt å strikke men ikke kjedelig da det er så mange fine farger.. Man strikker borden først og deretter tar man masker opp langs kanten. Garnet er lammeull og det er de samme farger som ble brukt i gamledager.

Kjøpt garn til sjal:)

Kjøpt garn til Ulmussjalet fra Projo Så idag skal jeg få nøstet det opp og kanskje begynt litt. Det er fantastisk garn og jeg gleder meg til å få begynt.
Har bestillt sokker pakken også så jeg kommer til å ha nok å gjøre i fremtiden:)

Julekalender.


Ja da er det bare litt av fuglen og de siste tallene igjen. Sender den til raglan midt i neste uke. Det går fort å sy når man først får satt seg ned:)
Da er det igang med en annen kalender jeg har bestilling på:) i tillegg til alt som skal ordnes før julemessen.

Snart høst.


Ja da er det snart høst og forrige dagen hadde vi 2 grader på morgenen. Så nå er det tid å bytte ut noen sommerblomster med høstblomster. Jeg elsker pynte kål. Synes de går så fint til erica i forskjellige farger. Håper da vi får en del fine dager fremover, men det regnet hele dagen igår. idag ser det ut som vi skal få litt sol:)
Imorgen begynner skolen igjen og da kommer rutinerne tilbake og det liker jeg. Er nok ikke det store feriemenneske. Liker hverdagen veldig godt.