21. april 2009

Dagen idag:)

Har vært ute å måket idag og nå begynner det å hjelpe:) Solen er fremme og været er nydeligt.. Tror vi skal grille til helgen om været fortsatt skal bli bra. Nå kan vi nesten sitte ved bordet.. kanskje får jeg det siste vekk i morgen. har iallefall funnet grillen igjen:):) Kulpen som vi bader i om sommeren har også kommet frem:) juppi nå kan jeg se slutten på snø:):)


Oppdatering på håndarbeidsfronten.

Jo da jeg har ting igang.. Hekler dekkeservietter(bildet er snudd feil vei, unnskyld) Jeg skal bruke dem ute på mitt kjempestore terassebord:) Det pynter( sneen må bare vekk først hi hi)
Sjalet som jeg strikker i sjalsklubben hos projo er igang, men det er konsentrasjon og det blir bare et par pinner omgangen. Må ha tunga rett i munnen. Håper jeg får det riktig. Eller er det jo broderi og jeg har mye nå som ligger på vent. Skal bli så deilig når jeg kan sitte ute med strikketøyet:)

Begynnelsen på vårforberedelser:)

Ja nå er jeg igang med vårforberedelser. Håper at jeg idag får vekk enda mere snø. Malte jo litt i helgen og litt stemorsblomster har jeg kjøpt. Eviggrønt passer ypperlig hos meg og rema hadde en del ganske billig.. kunne jo ikke bare gå forbi:) Jeg har også et par pelagonier som jeg har kjøpt som stiklinger og de vokser. Det er for tidlig å sette dem ut så de stå inne. Husker ikke hva den gule hetter, men jeg håper den overlever slik at den kan komme ut også. Men jeg må ha tålmodighet. Har lært meg at kuldegrader kan det fortsatt bli om natta..19. april 2009

Fisk


Jo da jeg strikker fortsatt fisk:) Nå har jeg igjen en liten bunke som skal sys på. Tenkte jeg skulle sette meg ute etterpå og få gjort det.
Fått sokke pakke fra projo, strikker litt på sjalet innimellom og har jo en vottepakke som også skal begynnes på. jeg har veldig lyst til å lære meg magic loop så her er det mange ting jeg har lyst på. Det er nok lurt å ta ting i rett rekkefølge og idag blir det litt rengjøring inne og rydding ute.. Har virkelig nok å ta meg til.
Skal kose meg med en grønsakspai til lunsj.. Jeg bakte den igår.
Her kommer nok søndagen til å gå fort:)

Broderifremgang:)


Broderiet til Raglan er i fremgang . Ferdig med den nederste nissen og begynt litt på kanten. Nå er de igang med den øverste delen:) Dette går fremover:)
Regner med jeg begynner på det idag.

Malt litt igår.


I fredags kjøpte jeg blå maling og malte litt forskjellig. Hadde en veldig stygg kost og den ble virkelig fin i blått. Det begynner å bli uteliv nå. Så etter stemorblomster på butikken, men de er dyre enda og sååååå små. Jeg skal se om jeg finner litt til uka. I dag blir det sol og da er det ut igjen.. I går var det overskyet og det fristet ikke å begynne med noe ute.